Yeni İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Tanju Özcan

Yeni İttifakın Cumhurbaşkanı Adayı Tanju Özcan

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için partiler çalışmalarına devam ederken bir taraftan da ittifak görüşmeleri devam ettiriliyor. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ile Emek ve Özgürlük İttifakı'nın ardından yeni bir ittifakın daha kurulacağı iddiası ise kulisleri hareketlendirdi.

Son olarak siyaset kulislerinde Zafer Partisi, Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Doğru Parti'den oluşan yeni bir ittifak kurulacağı öne sürüldü. İttifakın cumhurbaşkanı adayı olarak da CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın düşünüldüğü öne sürüldü.Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından kesin ihraç sebebiyle sevk edildiği yüksek disiplin kurulunda 1 yıl süreyle ihraç edilmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha önce de 6'lı Masa liderlerine göndermek üzere yazdığı mektubu canlı yayında okumuş ve "Kılıçdaroğlu'nun tarif ettiği aday tiplemesi bana uymaktadır. Ben göreve talibim. Kazanacak aday olsun diyorsanız Tanju Özcan kardeşinize yol veriniz." demişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.02.2023
00:15

Sana helal olsun, ama sen gerçek CHP nin başında olması gereken kişisin, CHP temizlenmeli, gerçi kiri kolay çıkmaz ama siz ve sizin gibi doğru ve gerçekten devletçi, hakkaniyetli kişilerin gayretleriyle elbet birgün olacaktır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,76
Yakışır


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.