İyi Partiden Eğitim Desteği

İyi Partiden Eğitime Desteği

Düzce İyi Parti Teşkilatı,EBA ile internet bağlantı sıkıntısı çeken öğrencilere internet alt yapı ve modem desteği sağlıyor. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını dolayısıyla uzaktan eğitime başlanılan Düzce’de   internet üzerinden EBA ile eğitim alamayan çocuklara İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatının başlattığı proje ile modem ve internet alt yapısı desteği sağlanmaya başlandı. 

İyi Parti Teşkilatlarına yapılan talepler incelenerek  Ağa Mahallesinde yaşayan üç çocuklu bir ailenin, internet olmadığı için uzaktan eğitim alamayan çocukları için harekete geçen İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver ve başkan yardımcısı Esra Eryürek, ailenin internet alt yapısı için girişimlere başlayarak, ailenin evine modem de temin etti. 

Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver , İyi parti teşkilatları olarak Düzce'nin çocuklarının eğitimden geri kalmaması için gayret gösterdiklerini belirterek, “Üyelerimizin de katkıları ile bize ulaşan tüm talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Bize gelen taleplerde bazı ailelerin hiç internet altyapıları yok. Bazı ailelerin ise yeterli donanımları bulunmuyor. Bizler partimize gelen tüm talepleri inceleyip, yerinde gidip görerek ihtiyaç sahiplerini belirliyoruz. Fakat asli görevi çocukların eğitim hayatının aksamaması olan yetkilileri ve internet altyapısından sorumlu olan Türk Telekom'u da hassasiyetle toplumu bilgilendirmeye ve ailelere destek olmaya davet ediyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.