Er İTO Kilit Fabrikası İşçilerini Ziyaret Etti

Er İTO Kilit Fabrikası İşçilerini Ziyaret Etti

Er İTO Kilit Fabrikası İşçilerini Ziyaret Etti

İyi parti il başkanı Yunus Özay Er, kapanan İTO kilit fabrikasında işçi ve sendika temsilcilerini ziyaret etti.

Düzce'nin köklü firmalarından olan ve yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayan İTO kilit fabrikası kapatma kararı alarak yatırımlarını Türkiye'den çekti. 


İyi Parti il başkanı Yunus Özay Er, İTO kilit fabrikası çalışanlarını ve sendika temsilcilerini ziyaret ederek bilgi aldı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Er, "Fabrikada işçi arkadaşlarla ve sendika temsilcileriyle görüştüm. Firmanın kapatma kararı alması Düzce adına ve ülke adına çok üzücü. Yaklaşık 400 çalışana tüm haklarını vererek yatırımlarını sonlandırmışlar. Ekonomik sıkıntının had safhada olduğu bir dönemde yatırımcıların Düzce'den gitmesi önümüzdeki sürecin daha da zor olacağının sinyalini veriyor" dedi. 


Yatırımcılar için ülkemizin ve Düzce'nin tercih edilir bir yer olması için gerekli adımların atılmasının önemine değinen Er, " Yatırımcıların Düzce'yi tercih etmesi için bazı adımlar atmak ve onlara kolaylıklar sağlamak gerekir. Aksi takdirde giden son firma olmayacaktır" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.06.2019
09:48

bir sendika faciası daha zorla koskoca firmayı kaçırdılar sonunda aç gözlüler ne olacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,91
düzce li
27.06.2019
20:14

geçen senede e beş kenarına çadır kurup sendikacılar bu işci işsiz sadece üç beş çalışmadan geçinen sendikacı adamı kacırdılar hadi şimdi bulun işinizi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,04
düzceli
27.06.2019
14:01

sendikacılar karnınız doymadı hadi bi fabrika kurun bakalım sırada hangi fabrika var görecez kına yakarsınız sendikalarınızla

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,85
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.