Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlayarak, " Ülkemizin kalkınmasına,gelişmesine ve büyümesine, en çok katkıyı, şüphesiz çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlarımız sağlamaktadır ve ne yazık ki tüm dünyada yaşanan korona virüs salgınından da en çok etkilenen kesimlerden bir tanesi yine emekçilerimizdir" dedi.

 Er açıklamasında; “Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada işçi sınıfının, emekçinin, köylünün; tüm çalışanların dayanışma ve onurlu mücadelesinin dile geldiği, haykırıldığı ve haksızlığa dur denildiği 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma gününde insanca çalışmak ve insanca yaşamak isteyen, demokrasi, özgürlük, eşitlik ve barış özlemlerini dünyanın dört bir yanına duyurmak isteyen milyonlarca insanın kalbi hep birlikte atıyor. Emek kutsaldır, emek çatlayan el, kırılan tırnak, eve yorgun argın gelen baba, ev işlerinden beli bükülen annedir. Onun için emeğe ve alın terine sahip çıkmalıyız" dedi.

 

   Pandemi sürecinde en çok etkilenen emekçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini belirten Er, " Tüm emekçiler için, daha iyi bir çalışma ve yaşam koşulları yaratılması, eksiksiz sendikal hakların sağlanması, iş hayatında ayrımcılığa son verilmesi, çalışma yaşamında uluslararası kriterlerin kabul edilmesi, herkesin insan onuruna yaraşan bir işe ve yaşanabilir ücrete sahip olması, işyerinde, toplumda ülkemizde ve dünyada barışın sağlanması ana dileğimizdir" dedi.

 

   Er, " Bu duygu ve düşüncelerle  bütün emekçilerin, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. İnanıyorum ki; biz bu ülkeye toplumsal barışı getireceğiz ve hep birlikte barış içinde yaşayacağımız özgür bir ülke kuracağız” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.