Süreci dikkatle takip edeceğiz

Süreci dikkatle takip edeceğiz

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce Belediyesi’nin toplu taşımı ile ilgili başlattığı yeni sistemin olumlu sonuç verip vermeyeceğinin görülebilmesi için sabra ihtiyaç olduğunu vurguladı. 

Çalışmanın istatistiki veriler ışığında yapılıyor olmasının önemine dikkat çeken Er “Süreci dikkatle takip edeceğiz" dedi.  Yunus Özay Er, Düzce belediyesinin mali tedbirler kapsamında ele aldığı ve yeniden düzenleme yaparak, tasarruf sağlamayı planladığı ulaşım ağı düzenlemeleri ile ilgili, Düzcelilerin biraz sabırlı olmasını isteyerek “Fayda maliyet analizi çerçevesinde değerlendirilmesi gereken ve ekonomik manada zarar etmesinin önüne geçilmesi elzem olan ulaşım ile ilgili, Düzce Belediyesi bir master plan hazırladı. Bilimsel yöntemler izleyerek hem maddi anlamda hem de verimlilik çerçevesinde çözüm arayışı içerisinde olduğu belirtildi. Tepki çeken uygulama için yetkililer 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren hiç bir sorun kalmayacağını ısrarla vurguladı” dedi.  Hat optimizasyonu ile varılacak sonuçları dikkatle takip edeceklerinin altını çizen Er "Her sabit uygulamada yapılan bu tip köklü değişiklikler gibi, Düzce Belediyesinin toplu taşıma ile alakalı değişiklikler ve yeniden yapılandırmaları da ilk dönemlerde elbette, istenmese de, bazı aksaklıklar ve memnuniyetsizlikler yaratacaktır. Fakat çalışmanın istatistiki veriler çerçevesinde yapılıyor olması ve sonuçta gerek Belediye’nin gerekese de vatandaşların memnun olacağı  yeni bir sisteme kavuşulacağı ile alakalı yapılan açıklamalar paralelinde bizler de vatandaşlarımızdan bu yeni süreç ve sistemle alakalı biraz sabır,  biraz da Belediyeye ve konuyla ilgili  çalışanlara anlayış göstermelerini rica ediyoruz. İyi parti olarak vatandaştan istenilen süreci ve sonrasındaki olumlu olumsuz sonuçları dikkatle takip edeceğimizi tekrar vurguluyoruz. Neticede kazananın Düzce ve Düzceliler olmasını istiyor ve bu doğrultuda çalışıyor ve çalışanlara destek veriyoruz" dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.09.2019
15:13

İP zaten genel başkan düzeyinde AKP şakşakçılığına başladı. Bu saatten sonrada bir daha OY VERMEM. Aldığınız oylarda haram olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,42
Doğan Kaygusuz
20.09.2019
16:53

iktidarın yaptığı her şeye iş olsun diye muhalefet yapılmamalıdır. İyi partinin Düzce'de yaptığı muhalefet toplum tarafından takdir edilmektedir. Düzce için iyi şeyler olur inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,43
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.