İyi Parti'ye Üye Oldu

İyi Parti'ye Üye Oldu

İyi Parti'ye Üye Oldu

Düzce eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak İYİ Parti’ye üye oldu.

Düzce depremi sonrası kurulan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde ‘Kurucu Müdür’ vasfıyla 19 yıl görev yapan, Özcan Budak siyaset hayatına İYİ Parti çatısı altında adım attı. 
Budak’ın üyelik rozeti İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale’nin katıldığı bir organizasyonla takıldı.  

“TECRÜBEMİ DÜZCELİLER İÇİN KULLANACAĞIM”
Özcan Budak bürokratik tecrübesini ve bilgi birikimini Düzceliler için İYİ Parti çatısı altında kullanacağını belirterek “Siyasi yaşamımızın parlayan yıldızı, halkımızın ve Düzcelilerin umut ışığı olan, çalışkan ve özverili insanların içerisinde bulunduğu İYİ Parti üyesi olmaktan ve İYİ Parti Düzce Teşkilatının bir parçası olarak çalışmaktan duyacağım mutluluk ile tüm Düzcelileri selamlıyorum. Yılların bürokratik tecrübesini, bilgi ve birikimini Düzceliler için Düzce İYİ Parti çatısı altında kullanacağım. Atmış olduğum bu adımın şahsıma, Düzcelilere  ve İYİ Partililere hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 

“UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, tüm Düzceliler için umut olmaya devam edeceklerini belirterek “Toplumun her kesiminden partimize olan yoğun ilgi sürüyor. Şahsıma ve teşkilatıma duymuş olduğu güven sebebi ile Özcan Budak’a ve üyeliğinde emeği geçen kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyor, Özcan beye aramıza hoş geldin diyorum. İYİ Parti Düzce teşkilatları tüm Düzceliler için umut olmaya devam edecek ve  hep birlikte başaracağız” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.06.2022
17:56

hayırlı olsun. başarılar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,75
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.