Cemal Enginyurt Demokrat Partide

Cemal Enginyurt Demokrat Partide

Cemal Enginyurt Demokrat Partide

 Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Genel Merkezde düzenlenen rozet takma töreniyle Demokrat Parti’ye resmen katılım sağladı.

Genel Merkeze Eşi hanımefendi ile birlikte gelen Enginyurt’u Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte çok sayıda Demokrat Partili karşıladı. 

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un Demokrat Partiye katılımı dolayısıyla düzenlen törende Genel Başkan Gültekin Uysal şöyle konuştu:

“Büyük bir hayali gerçekleştirmek adına adım atıyoruz”

“Mübarek bir günde hayırlı bir başlangıç yapıyoruz.  Milletimiz, gençlerimiz, kadınlarımız, vatandaşlarımız adına, büyük bir hayali gerçekleştirmek adına adım atıyoruz. 

“Türk insanı ile Türk insanı arasına duvarların örüldüğü bir siyasi iklimi yaşıyoruz”

Bu büyük ülkenin süzülerek geldiği tarihi mecrayı iliklerimize kadar hisseden adanmış ruhlar olarak, başka kaygıları olmadan siyaset yapan insanlarız. Türkiye’nin sıkıştığı, daraldığı, Türk insanı ile Türk insanı arasına duvarların örüldüğü, makuliyetini kaybetmiş, kimlik alanları mahallelere sıkışmış Türkiye ikliminde milletimize derinden nefes aldırabilmek adına mücadele içerisindeyiz. 

Uzun süredir siyaset, insanlarımızın; esnaflarımızın, gençlerimiz, çiftçilerimizin, kadınlarımızın öncelikleriyle yapılmıyor maalesef, kendi varlıkları için yapılıyor sanki. Hedef haline gelmiş siyasi aktörlerin, Türkiye’nin içine düşürüldüğü bir çürümüşlük hali içerisinde, gelecek kaygılarının olduğu bir Türkiye portresi görüyoruz dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.