Düzcespor’a Şimdi Kim Sahip Çıkacak?

Düzcespor’a Şimdi Kim Sahip Çıkacak?

Düzcespor’a Şimdi Kim Sahip Çıkacak?

Düzcespor eski başkanlarından, DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, Gökhan Kapoğlu'nun istifasını değerlendirdi.

Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu'nun istifa kararı sonrası DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz yazılı bir açıklamada bulunarak Kapoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin tekrardan göreve gelmelerini ümit ettiklerini belirtti. 

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz yaptığı açıklamada, "Düzce'yi çok seviyorum, Allah kısmet ederse yaşamımın kalan kısmını da burada geçireceğim. Fakat bazı konularda anlam veremediğim durumlar söz konusu oluyor. Düzce'nin menfaatine yönelik yapılan çalışmalarda ne hikmetse olması gereken birlik ve beraberliği sağlayamıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

“Kapoğlu hiçbir beklenti olmadan takımı devraldı”

Başkan Gökhan Kapoğlu’nun zorlu süreçte birçok yükü olan takımı hiçbir beklenti olmadan devralırken hiçbir manevi destek göremediğinin altını çizen Caymaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

"Takımın borç içinde olduğu dönemde, genel ekonominin durgun olduğu bir zamanda yapılan telkinler neticesinde Düzce'nin eşrafından bir heyet çıkıyor ve hiç bir beklenti olmadan Düzcespor' a sahip çıkarak yönetimi devralıyor. Gökhan Kapoğlu başkanlığında iyi bir yönetim kadrosu oluşturuluyor ve akabinde kısa bir zamanda Düzcespor'da olumlu bir atmosfer oluşuyor. Yönetiminden futbolcusuna, sporsever taraftarlardan yerel basın kuruluşlarına kadar herkes takıma sahip çıkmaya başlıyorlar. Oluşan bu atmosferle Düzcespor başarılarını katlayarak yol alıyor.

Derken gerekli olan manevi desteği arkasında hissedemeyen yönetim kurulu istifa kararı alıyor. Önceki yıllarda Düzcespor'da başkanlık yapmış bir yönetici olarak üzüntümü belirtmek isterim.

“Şimdi kim sahip çıkacak Düzcespor'a?”

Fedakarlıklara türlü işlerde Düzce’ye destek olmaya çalışan insanlara karşı destek verilmemesini eleştiren İl Başkanı Caymaz, şu ifadelerde bulundu:

“Elini taşın altına koyan, zamanını ayıran, parasını harcayan bu insanlara destek vermek bu kadar zor olmamalı. Şimdi kim sahip çıkacak Düzcespor'a ? Kısa vadede böyle başarılı bir yönetim kadrosu oluşturulması çok zor. Resmi kurumların omuzlarındaki yükü alarak kurumları rahatlatan ve bunun karşısında bir beklentisi olmayan insanların gönüllerini hoş tutmak neden zor olsun, neden destek verilmesin. Maalesef Düzce'de bu konuları anlamak gerçekten zor.”

Son olarak Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulunun tekrar göreve dönmesini ümit ettiklerini belirten Caymaz, “Ümit ediyorum ki Sayın Gökhan Kapoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri mevcut pozisyonu tekrar gözden geçirerek Düzcespor'a gönül veren Düzceli hemşehrilerimizin hayallerini tekrar canlandırmak adına istifa düşüncelerinden vazgeçerek takımın başına geçerler ve başarılı çalışmalarına kaldıkları yerden devam ederler."

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.09.2020
09:01

Doktor Cengiz bey çıkar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,42
Akif
20.09.2020
07:28

İstanbul’da yaşayan bir Düzce’li olarak bu duruma çok üzüldüm 1964 lü yıllarda Düzce sporda top koşturan biriyim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,46
Nezih Fırat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.