MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'AK Parti'nin siyasi partileri ziyaret etmesi doğrudur'

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'AK Parti'nin siyasi partileri ziyaret etmesi doğrudur'

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'AK Parti'nin siyasi partileri ziyaret etmesi doğrudur'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir. AK Parti'nin siyasi partileri ziyaret etmesi doğrudur'' dedi.

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

AK Parti'nin siyasi partileri ziyaret etmesi doğrudur.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Dış güçlerin içerideki etki ajanı veya ücretli acentesi gibi faaliyet gösteren bu savrulmaya siyaset diyen bunu da utanmadan demokrasi ile maskeleyen zillet ittifakı bir bakıma demokrasinin cellat başıdır.

STOLTENBERG'E TEPKİ!

NATO Genel Sekreteri İsveç ve Finlandiya'nın üçlü muhtıranın gereklerini yerine getirdiğini, artık tam üyelik zamanının geldiğini, üyeliklerinin de ülkemiz tarafından en kısa sürede onaylanmasını beklediğini açıklamıştır. NATO Genel Sekreterinin bu dili buyurgan bir dildir ve yaralayıcıdır. NATO Genel Sekreterinin TBMM'nin ne yapacağını, nasıl bir karar alacağını dikte etmesi, talimat verir gibi konuşması bize göre edepsizliktir.

İsveç Dışişleri Bakanının, ülkesinin terör örgütü PKK/YPG ile arasına mesafe koyacağını söylemesi yalnızca bir vaattir. Henüz ikna edici ve Türkiye'nin taleplerini karşılayan bir sonuç alınmış veya görülmüş değildir. Birleşik Krallık siyasi ve ekonomik çalkantılarla boğuşurken diğer Avrupa ülkeleri yaklaşan kış aylarından dolayı ısınma ve aydınlanma endişesiyle kıvranmaktadır. Türkiye bu konuda çok rahattır. Aksini iddia edenler zillete düşen müfteriler korosudur. 

Türkiye'yi sağda solda, ülke içinde, dışında, parti odalarında veya grup kürsülerinde kara para ile itham edenler, Türk askerine, Türk polisine uyuşturucu ticareti ile ilgili çamur atan kim olursa olsun bizim gözümüzde tescilli vatan hainidir.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.