Düzcespor'da Kamp Zamanı

Düzcespor'da Kamp Zamanı

Düzcespor’da kamp zamanı. 2021-2022 futbol sezonu  1 ve 2. Etap çalışmalarını Düzce Şıralık tesislerinde yapan Düzcesporda  11 gün sürecek Bolu kampı başlıyor. Tek hedefin şampiyonluk olduğu kırmızı lacivertlilerde kamp döneminde 3 hazırlık maçı oynanacak.

6 AĞUSTOS CUMA BOLU KAMPI

Kırmızı lacivertliler Bolu Termal  otel kampı 6 Ağustos 2021 Cuma günü başlıyor. Düzcespor’lu futbolcular  6 Ağustos 2021 Cuma günü Düzce’de toplanacak ve buradan Boluya gidecekler. Karacasu Termal otel kampı 15 Ağustos 2021 Pazar günü sona erecek.

 

3 HAZIRLIK MAÇI KESİNLEŞTİ

Teknik direktör Yavuz İncedal   nezaretinde 11 gün sürecek Bolu kampında Düzcespor ‘un oynayacağı 3 hazırlık maçının tarihi belli oldu. Kırmızı lacivertliler 8 Ağustos 2021 Pazar günü  Urfa Karaköprü Belediyespor, 10 Ağustos 2021 Salı günü Somaspor ve 13 Ağustos 2021 Cuma günü  Tarsus İdmanyurduspor ile hazırlık müsabakası oynayacak.Karşılaşmalar saat 16.00’da başlayacak.

 

SEZON AÇILIŞI ÖNCESİ SAKARYASPOR İLE HAZIRLIK MAÇI

Pandemi nedeniyle 2020-2021 sezonunda sezon açılışı yapamayan Düzcespor   Sakaryaspor ile oynanacak hazırlık maçı ile taraftarları ile buluşacak. Sezon açılışı tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek.

 

SAKAT FUTBOLCULARDAN İYİ HABER

Sakatlıkları nedeniyle Bandırmaspor ile oynanan hazırlık maçında takımdaki yerini alamayan Dede Çelik, Oğuzhan Erdoğan ve Murat Gürbüzerol  sakatlıklarını atlattı. Bu futbolcular takımla birlikte çalışmalarına devam edecek.

 

TRANSFER BEKLENTİSİ

2021-2022 futbol sezonu öncesinde dış transferde 17 futbolcu ile anlaşan  Düzcespor transfer komitesi teknik kadronun isteği doğrultusunda transfere devam edecek. Yeni transferlerin kampa gelmesi bekleniyor. Teknik patron Yavuz İncedal  Bolu kampında kadroya son şeklini verecek.

 

ALT YAPIDAN 4 FUTBOLCU GİDECEK

Düzcespor’un Bolu Termal otel kampına Düzcespor U19 takımında forma giyen 2002 doğumlu defans ve orta sahada oynayabilen Kemal Güney, 2001 doğumlu defans oyuncusu Emir Önen, 2004 doğumlu orta  saha oyuncusu Burak Enes Çelik ve 2003 doğumlu kaleci İhsan Efe Çalış katılacak.  Bu futbolcular Düzcespor ile antrenmanlara devam ediyor. 4 futbolcu kampta göz doldurursa profesyonel olacak.

KAYNAK DÜZCE DAMLA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.