Düzcespor Maçına Eski Süper Lig Hakemi

Düzcespor Maçına Eski Süper Lig Hakemi

TFF 3.Lig 2. Grupta 9.hafta maçında temsilcimiz Bitexen Düzcespor 23 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da Kızılcabölük Semt Stadı’nda Kızılcabölükspor ile karşılaşacak. Müsabakayı Ankara Bölgesi’nden Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Maçta ayrıca;  Şükrü Mert(1. Yardımcı Hakem), Selçuk Gökgöz(2. Yardımcı Hakem), Emre Coşkun(Dördüncü Hakem) olarak görev alacak. Müsabakanın gözlemcisi,Mehmet Top olarak açıklanırken temsilciler, Adnan Kurt ve Özcan Yıldırım oldu.

Mustafa İlker Coşkun 1997 yılında başladığı hakemlik kariyerinde 2006 yılında Süper Lig’de görev almaya başladı. Süper Ligde 2006 ve 2007 yıllarında 6 maç yöneten Coşkun ilerleyen yıllarda 1.,2. Ve 3. Liglerde çok sayıda maçta görev aldı.

Deplasmanda oynadığı son 3 maçta galip gelemeyen Bitexen Düzcespor geçtiğimiz hafta sahasında Hacettepe karşısında 2-1 galip gelerek 13 puanla 5. Sıraya yerleşti. Düzcespor’un ayrıca 1 maçı eksik.

Rakip Kızılcabölük Spor ise bu sezon oynadığı 8 maçta galibiyet göremezken 3 beraberlik alarak 3 puanla ligin son sırasında yer alıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.