Düzce Mobilyacılar Sitesi DÜZ-MOB

Dostlarım Düzcemiz ormanlarıyla, kerestesi,parkesi,ahşap kaplaması,suntası,mdf si,mobilya ve ahşap işçiliğiyle tam bir ağaç işleri merkezi.ORMAN VE YAYLALAR CENNETİ.

Ankara,da İnegöl de, Kayseri de Türkiyenin hiç bir yerinde mobilyacılık yokken Düzce nin bölgenin en tanınmış ustaları Halim usta,Cevat usta, Yaşar usta gibi yüzlerce sanatkar yetiştiren ustalar vardı.

Ağabeyim Nihat Tutkun la ben de bölgenin ünlü mobilya ustası Halim ustanın çırağıydık.Ustamızın kalitesiyle TUTKUN MOBİLYA olduk.

Bizlerde 1958 yılında çıktığımız bu yolda önümüze çıkan deprem gibi,ekonomik kırizler gibi engellere rağmen ustalarımızdan edindiğimiz hayat tecrubelerimizle zorlukları aşmayı bildik.

AHI EVRAN I devam ettirmeye gayret ettik.

Yaradanımıza hamd olsun sanat sevgimiz aşkımız sayesinde cemiyette,sporda, siyasette,dernek faliyetlerinde esnaf ve eşraf olarak yerlerimizi aldık.

Topluma hayırlı insanlar kaliteli sanatkarlar yetiştirmeye gayret ettik.

Yüzlerce mobilya ustasını Düzcemize hediye ettik.Mevlamızın izniyle ellerinin ekmek tutmasına vesile olduk.AHŞABIN EFENDİSİ olduk.

Merak edenler internete Ahşabın efendisi yazsınlar karşılarına Ankaralı Ahmet usta mı İnegöl lü Mehmet usta mı,Kayseri li Ali usta mı Düzceli Burhan USTAMI ÇIKACAK.

Mesleğimizde Düzce mobilya duayeni olarak muayyen zamanlarda meslektaşlarımızla bir araya gelerek Düzcenin mobilyasını ve Düzcemize istihdam sağlamak için DÜZ MOB..Düzce mobilyacılar sitesi kurma girişimlerimiz de maalesef her teşebbüsümüzde önümüze türlü engeller çıktı.

Asrımızın en büyük depremleri ve ekonomik kırizlerinden kurtulup kendimizi toparlayamadık BAŞARILI OLAMADIK.

Son günlerde Düzcemizin ileri gelen yaklaşık yirmibeş genç mobilya mağazası sahibi işletmecisi evladımız bir araya gelerek yeniden DÜZ MOB Düzce mobilya AVM kurma gayretine girdiler.

E 5 İstanbul yolu üzerinde devlete ait bir araziye talip oldular.

Maalesef bunu duyan bazı doymaz lar Düzcemizin ekmeğini yiyenler ihaleyi genç mobilyacılara bu arsayı vermemek için ellerinden gelen herşeyi yapmayı başardılar.

Üç parselli kırkbir dönüm olan arazinın üçte biri olan oniki dönümü olan ÜÇÜN BİRİNİ Düzceli mobilyacılara layık gördüler.

Bu durum karşısında Düzce li genç mobilyacılar kendilerine sahip çıkmayan Valisine,Belediye başkanına, Ticaret ve sanai odasına Mobiyacılar odasına ÇOOOOK GÜCENDİLER....

Nerede valimiz, nerede bakanımız belediye başkanımız,nerde ticaret ve sanai odamız,nerede Düzceliyi yere göğe sığdıramayan SİYASI PARTİLERİMİZ diye kendilerini yediler.

Sayın Valimiz sayın bakanımız belediye başkanımız sayın ticaret ve sanai odası başkanımız Lütfen Düzcemizin iyi niyetli genç girişimcilerin müteşebbüslerin önünü açın dolaylı olarak binlerce insanımıza Düzcelimize ekmek kapısı olaracak bu hayırlı girişime ön ayak olun,

Düzcemizin yakın köyleri belediye hudutlarına girdi. Devletimizin özel idaremizin belediyemizin yüzlerce atıl duran arazilerinin olduğunu biliyoruz.

Küçük sanai çarşılarına organize sanaideki TEŞVİK arazileri gibi biz mobilyacılara da bir yer bulunamazmı....BİZ DÜZCE NİN ÖVEY EVLATLARIMIYIZ.Neden bizlere çok görüyorsunuz.

Elimizden tutun mobilyada batı karadeniz in yıldızı mobilya pazarı olalım.

Devletimiz de milletimiz de DÜZCE MİZDE KAZANSIN.

Gayemiz üzüm yemek bağcıyı dövmek değil.

Eski cumhurbaşkanlarımızdan SÜLEYMAN DEMİREL in dediği gibi,

Kendimiz için istiyorsak namerdiz.

Bizim bu yaştan sonraki dileğimiz Öbür alemdeki yerimizin iyi olması Arkamızdan iyi bilirdik denilmesi Düzcenin gök kubbesinde güzel anılmamızdır.

MAKSADIMIZ VATAN,MİLLET,DÜZCE KALKINSIN KAZANSIN.

Burhan Tutkun Saygı sevgi ve hürmetlerimle...

16 Aralık 2022....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.01.2022
15:32

Sayın Burhan tutkun yine düzcenin çok önemli bir sorununa el atmışsınız ama sizi kim dinleyecek kim sahip çıkacak sorunlarınıza valimi belediye başkanımı oda başkanlarımı sivil toplum kuruluşlarımı siyasetmi bence kimse sahip çıkmaz nedeni kimse memalanmadıgı işe el uzatmaz devlet bile karzararı gözetir oldu kamu yarırı ortada yok düzcemiz böyle bir alana yatırımcıya sahip olsa ne kaybeder İnegöl yaptı çok şey kazandı hatta gidip görülse aynı yatırım düzceye yapılsa düzcede kazanır yeterki icraat yapılsın teşekkürler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,96
Fatih zengin
18.01.2022
09:21

Turan Bey çok teşekkür ederiz yazınız gerçekten çok güzel oldu Düzce Lisesi oldunuz ama bunu Düzce'de duyabilecek bürokrat ve milletvekili var mı diye düşünüyorum Çünkü bugüne kadar mobilyacıları duyan hiç olmadı Saygılar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,32
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.