Yeter artık yeter!..

Ulusal medyada hangi kanalı açsak bir tuhaf oluyorum ben.. Birinin AK dediğine öbürküsü nasıl da KARA diyor, şaşırdım kaldım. Sanki birileri aklımızın ayarı ile oynuyorlar veya aklımızla dalga geçiyorlar. Yalanlar havalarda uçuyor?

 

İftira dersen var bu kumpanyada, hezeyan var, şımarıklık var!.. Hele hele kahpelik var, eyyam var, yağcılık var hatta ve hatta yalakalıkta zirve yapmış insancıklar var. Milli ve manevi değerlere acımasızca saldırı var.

Dini duygularımızı kendi kepazeliklerinde kullanma var, Milli değerlerimizi ayaklar altına alma var..

Oy uğruna haysiyetini ve kişiliğini satanda var, onurlu ve kişilikli hayatını kömürle ve makarnayla değiştirende var..

11 yıl bu ülkeyi beraber yöneten kişilerin, nasılda menfaatleri çakışınca birbirlerine kıydıklarını gördük hamdolsun. İyi ki gördük ve tüm kirli çamaşırlarını nasılda etrafa saçtıklarını da gördük. Zamanında ?Türkiye bağırsaklarını temizliyor? diyen şanlı medyamızın satılık kalemşorlarının, ?lağımın patladığını? nasılda bize misk-i amber kokusu zarafetinde olduğu konusundaki engin fikirlerini okuyoruz, duyuyoruz ve isyan ediyoruz.

Bakan çocuklarının evlerinde bulunan kasalarındaki dünyalıkları konusunda abartılı tutumlarına ?Aslında şu anda hükümetimiz art niyetlerle hazırlanmış bir senaryoyla karşı karşıya. Bu senaryo ne yazık ki tamamı ile hükümetimize bir darbe yönelimine ait bir senaryo ve bu senaryo tutarlı değil. Söylenenler, iftiralar? Hiçbirisinin devletin kasasından alınan ve çalınan herhangi bir şey olmadığına kesinlikle inancım var? diyebilecek yüzsüzlüğü gösterebilen bir hükümet. Yani para devletten çıkmıyorsa yolsuzluk olmuyor fetvasını bile verebiliyorsa. Acaba tarihimize altın harflerle yazılacak söyleşilerini neye dayanarak veya hangi ahlak ölçülerini kullanarak söylüyor anlamış değiliz.

Bulunan paraların devletin kasasından alınmadığını söyleyenler bunların nereden alındığını da söylemesi gerekmiyor mu?..   

Zamanın şen ortakları ortadaki mal üleşmesinden doğan anlaşmazlıklarını nasılda bir kılıf bularak bel altından vuruyor değil mi?..

Hani dillerinden düşürmedikleri ?HAYÂ İMANDANDIR? düsturuna ne oldu? Yeni bir ayet nazil oldu da biz mi duymadık. Biri ?bunlar Haşhaşı, çete, örgüt, sahte peygamber? diyor, diğeri ise ?Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkân vermesin'' diyebiliyor.

Bende diyorum ki.. Yeter artık yeter, hiç kimse benim ülkemi savaş ganimeti olarak görmesin, halkını da savaş esiri veya köle.. Hem diyeceksin ki biz Müslüman?ız ve bize oy verenler Müslüman kişilerdir, hem de yalan, dolan ve talana göz yumacaksın.. Siz Müslümansınızda biz Budist miyiz?. Neden!... sizden bizden diyerek vatandaşını bölgelere, klanlara, kümelere bölüyorsun. Sokaklarını savaş alanına çeviren bir kısım insanların ne özelliği var da (şehre inmelerine müsaade ettiğiniz illegal örgütten bahsediyorum), hak arayan vatandaşına en ağır yaptırımlarını yani toma?larda su sıkmalar, biber gazı ile sindirmeler, coplarla bu memleketin öz evlatlarına işkence ettiriyorsun polise.. Bunlar bu ülkenin insanı değil mi yoksa?... Oy uğruna yapmayın bunları, belki o insanlar size çok kızıyorlar ve belki de haklı isyanını bu şekilde dile getiriyorlar pankartlarla, slagonlarla.. Ama onların da inandıkları Allah bir gün sizi de cezalandırmaz mı zannediyorsunuz?.?Boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkını alacağı?mizana inanmıyor musunuz yoksa??..

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.