Özlü’den Küçük’ün 81 Projesine Gönderme

 AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ile İYİ Parti ve CHP Başkan Adayı Ömer Küçük arasındaki söz düellosu bitecek gibi görünmüyor. Özlü, Küçük’ün mağduriyet oluşturup siy6asi rant devşirmeye çalıştığını iddia ederken, 81 projesine de göndermede bulundu. “ Böyle cahillik olmaz, plakamız 01 olsa 1 projemi olacaktı” dedi.

“Muhalefet partilerinden biri 81. ile 81 proje diyor.  Bu kadar ezbercilik olmaz. Plakamız 81 diye 81 proje olmaz. Şimdi bizim ilimizin plakası 01 olsaydı 1 proje mi yapacaklardı. İyi ki plaka kodumuz 01 değilmiş” dedi.

31 Mart yerel seçim çalışmalarına Mahallelere kurulan Çadır toplantıları ve esnaf ziyaretleri ile devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, dün akşam Yahyalar mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Muhalefetin ezbere siyaset yaptığını söyleyen Özlü, İYİ Parti ve CHP Adayı Ömer Küçük’ün 81 projesine göndermede bulundu.

BU KADAR CAHİL OLUNUR MU?

Küçük ile arasında geçen ve seçime kadar sürecek gibi gözüken terörist söylemi için ise, “ sen sevimli adamsın ben sana terörist demem, arkanda teröristler var” dedi.

Projelerini açıklamasının üzerinden 15 gün geçtiğini ve muhalefet adaylarından hiç birinin çıkıp açıklama yapmadığını söyleyen Özlü, “ Ya okumuyorlar, ya da okuduklarını anlamıyorlar. Şimdi geçenlerde birisi çıkmış, 81. ile 81 proje diyor. Ya bu kadar cahil olur mu. Niye 81 Proje. Çünkü plakamız 81. Bizim plakamız 01 olsaydı 1 proje mi olacaktı. Bilmiyorlar, Hayatlarında proje yapmamışlar ki. Konuşuyorlar. Bir tanesi dedi ki, sokak hayvanlarına barınak yaptıracağım. Biz yaptırdık. Var, haberi yok. Var olan bir şeyi neden bir daha yaptıracaksın. Bu arkadaşlar tembeller, çalışmıyorlar, dedikodu siyaseti yapıyorlar. Ve de maalesef çamur ve çukur siyaseti yapıyorlar. Lütfen bunlara prim vermeyin. Arkasında kimlerin olduğu belli olan bir ittifakın adayı olan kardeşimiz diyor ki, bana terörist dediler. Kardeşim, sen sevimli bir adamsın ben sana terörist demem ama senin arkanda teröristler var.” Dedi.

KARDEŞİM SEN EZİK MİSİN?

Küçük’ün kendisini mağdur gösterip, acındırıp, siyasal rant devşirmeye çalıştığını söyleyen Özlü, “ kendisine terörist demeyeceğimi çok iyi biliyor” dedi. Bolu’nun Düzce’den daha ileride olması karşısında “ eziklik duydum” diyen Küçük’e, “ Kardeşim sen ezik misin, niye üzülüyorsun” şeklinde mesaj yolladı.

Özlü, “ Ama buna rağmen bunu kullanıyor. Aynı arkadaşımız, Bolu Milletvekili gelmiş Düzce’ye Bolu’yu anlatmış, çok ezilmiş, çok hicap duymuş.Kardeşim sen ezik misin. Niye üzülüyorsun. Düzce’nin Bolu’dan çok geri kaldığını söylemek, çok büyük bir yalandır.” Dedi.

MAĞDURİYET OLUŞTURUP SİYASİ RANT DEVŞİRMEYE UĞRAŞIYOR

Program sonrası mikrofonumuza değerlendirmede bulunan Özlü, Yahyalar mahallesinde gördüğü destekten memnun olduğunu söylerken, terörist söylemleri için ise, siyasi partilerin nerede durduklarını anlatmaya çalıştığını söyledi.

Özlü, “ Bizim bir duruşumuz var. MHP’nin br duruşu var. Bir de diğer ittifakın. Ben burada siyasi analiz yaptım. Ben İYİ Parti’nin adayına terörist demedim. Bu ittifak içerisinde yer alan siyasi partinin Türkiye’yi bölmek isteyen teröristleri himaye ettiğini, terörist gruplarına destek olduğunu söylemeye çalıştım. Ama buradan mağduriyet oluşturup siyasi rant devşirmeye çalışıyor.” İfadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.