Küçük’ten Özlü’ye Tepki!

İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, geçtiğimiz günlerde Aziziye Mahallesi’ndeki çadır toplantısında, İYİ Parti ve CHP’nin HDP ile ittifak yaptığını söyleyen Ak Parti Adayı Faruk Özlü’ye tepki gösterdi. Küçük, “sana oy vermeyenleri ve beni teröre hizmet edenler olarak anlatmaya başladığına göre, senin de söyleyecek sözün, gidilecek yolun kalmamış demektir.” Dedi.

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, Aziziye mahallesindeki çadır toplantısında, Cumhur ittifakındaki Ak Parti ve MHP’nin  yerel seçime ayrı girdiklerini söylemiş, “ İYİ Parti, CHP ve HDP ittifak yaparak seçime gidiyorlar. Karşıda bir ittifak var. İster Millet İttifakı denilsin, ister Zillet İttifakı denilsin. Karşıda bir ittifak var ve çok tehlikeli bir ittifak var.” Şeklinde konuşmuştu.

Özlü’nün bu sözlerine İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’ten tepki geldi.

Özlü’nün hakkında  hakaretvari sarf ettiği sözlerden dolayı bir çok kişiden telefon ve mesaj aldığını söyleyen Küçük, “Söyleyecek söz bitti mi, söz hakarete döner. Yürünecek yol bitti mi, millete karalama yapmaktan başka çaren kalmaz. Artık sende sana oy vermeyenleri ve beni teröre hizmet edenler olarak anlatmaya başladığına göre, senin de söyleyecek sözün, gidilecek yolun kalmamış demektir.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Küçük yazılı olarak yaptığı açıklamada,   ”Bölmeyelim, kutuplaştırmayalım, dilimize dikkat edelim. Seçimdir, bu da geçer ama bizler hep yüz yüze bakacağız. Bu topraklarda birlikte yaşayacağız, düğünde, cenazede karşılaşacağız. Acı günümüzde birlikte ağlayıp, mutlu günümüzde birlikte güleceğiz” diyerek hep birleştirici bir dil kullandığımı düşünüyorum. Fıtratımda aksini yapmaya müsaade etmez zaten. Fakat üzülerek görüyorum ki sanki , anketler istediğin gibi çıkmayınca ve sanki, kaybetme korkusuyla hareket etmeye, saldırgan bir tutum ve üslup izleyemeye başlamışsın… Kendi kendine sinirlenmene, stres içine girmene sözüm yok, ama benim vatandaşımı germemeni, ayrıştırmamanı, hele hele terör örgütleriyle yan yana getirmemeni senden özelikle rica ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yunus Emre’nin  “Yaradılanı Severim, Yaradandan Ötürü…” sözüyle açıklamasına devam eden Küçük, “  Sana bir çift sözüm var, sen bize ne dersen de, biz senin hakkında söylemlerimizi değiştirmeyeceğiz, sen ne kadar bölmeye, ayrıştırmaya çalışsan da biz kimseyi bölmeyeceğiz, ayırmayacağız hep birleştirici olacağız. Unutma! Biz sadece bize oy verenlerin değil, tüm Düzce’nin Belediye Başkanlığına talibiz. Dolayısı ile sen kendine yakışanı yap, biz hep kendimize yakışanı yapacağız. Ayrıca ne ben senin söyleminle terörist olurum, ne de sen benim söylemimle adam olursun...Çünkü herkes iyi bilir ki; "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz!" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.2.2019
16:07

Sayın Özlü ye yakıştıramadım....çok yanlış sözler....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,79
Susan Adam
28.2.2019
13:29

sn küçük saygılar Allah işini rast getirsin. .Düzcenin sahici evladı .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,26
mg
28.2.2019
12:25

çadır masrafları belediyeden özlü nasıl dürüst o masrafta benim hakkımı harcıyor hepsi aynı takım aynı forma aynı hak yiyiciler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,79
ali sever


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.