Özlü’den Küçük’e cevap

Özlü’den Küçük’e cevap

Özlü’den Küçük’e cevap

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, İYİ Parti ve CHP adayı Ömer Küçük’ün kendisi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. Kesinlikle Küçük’ü itham edici ifadeler kullanmadığını söylerken, ortalığı kızıştırmak isteyenler olduğunu dile getirdi, “ Böyle bir ifade kullanmayacağımı kendisi de çok iyi bilir” dedi.

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün , Aziziye mahallesindeki çadır toplantısında , İYİ Parti, CHP ve HDP ittifakı ile ilgili konuştuğu sözlere İYİ Parti adayı Ömer Küçük’ten karşılık gelmiş, Özlü’nün saldırgan bir tutum sergilediğini savunarak kendisi hakkında hakaretvari konuştuğunu iddia etmişti. Küçük yaptığı açıklamada, “ne ben senin söyleminle terörist olurum, ne de sen benim söylemimle adam olursun. Çünkü herkes iyi bilir ki, Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Bu kez Ak Parti adayı Faruk Özlü’den Küçük’e cevap geldi. Özlü, “talihsiz bir açıklama” olarak nitelendirirken, kesinlikle itham edici tarzda ve terörist kelimesini konuşmadığını söyledi, “ muhtemelen ortalığı kızıştırmaya yönelik faaliyet” dedi.

Özlü, “ Benim konuşmamı baştan sona okusalardı, böyle bir açılama yapmazlardı. Bizim dilimiz sevgi dili. Biz kimseyi itham etmeyiz. Ben hiçbir zaman konuşmalarımda isim kullanmam. Çünkü, Düzce küçük bir yer. Bu seçim çalışmaları biter, yarın bir cenazede, bir düğünde aynı masaya otururuz. Ben hiç bir  zaman insanların yüzüne bakamayacağım ifadeleri kullanmam, bir defa benim tarzım değil.. Hiç kimseyi itham edici, suçlayıcı kaldı ki terörist kelimesi benim ağzımdan hiç çıkmaz. Ben kimseye terörist demedim. Burada arada laf taşıyanlar var muhtemelen, veya okuduklarını anlamayanlar var bilemiyorum. Benden böyle bir kelime çıkmamıştır. Muhtemelen ortalığı kızıştırmaya yönelik faaliyet diye düşünüyorum. Talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Böyle bir şey yok.” Dedi.

Özlü açıklamalarının devamında, partilerin duruşlarını ve ittifakları anlattığını vurgularken, “ asla ve kata bireysel bir husus yoktur. Bir şahsı itham etmeye dönük hiçbir şey yoktur, bunu benim yapmayacağımı kendisi de çok iyi bilir.” İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.3.2019
16:31

Doğru söylüyorsun sn. küçük ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Senin yaptığın hiçbir iş yokki biz senin lafına bakalım ortada bugüne kadar yaptığın hiçbir şey yok. Daldan dala atlamak dışında. Diğer bir sözünede değinmesem olmaz. Senin demenle Faruk Özlü gibi önemli bir adam olmaktan çıkar. Faruk Özlü adamın hasıdır. Düzce halkının baş tacı ve sesidir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,13
acımasız gerçekler


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.