Faruk Özlü İstanbul Temaslarına Devam ediyor

Faruk Özlü İstanbul Temaslarına Devam ediyo

Faruk Özlü İstanbul Temaslarına Devam ediyor

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul Darülaceze Başkanlığı tarafından düzenlenen aile kahvaltısı programına katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü İstanbul'da seçim çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerine destek mahiyeti de taşıyan Darülaceze Başkanlığı Aile Kahvaltısı programına  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile davetliler katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda konuşan Başkan Özlü yaklaşan İstanbul seçimlerinden söz ederek " 23 Haziran milli irademize sahip çıkmamız gereken önemli bir gündür. Burada değerli bakanımız, genel başkanvekilimiz, Sayın Bilal Erdoğan ile sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah 23 Haziran'daki seçimlerde Sayın Binali Yıldırım'ın zaferiyle ayrılarak ?memleket işi, gönül işi' anlayışımızla hep birlikte hizmete devam edeceğiz. Değerli hemşerim Hamza Cebeci'ye de bu güzel davet için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.06.2019
18:56

yahu ne işiniz var istanbulda..Düzcede sorunlar yumağı varken.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,62
eray


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.