Akçakoca Ak Parti'de Neler Oluyor ?

Akçakoca Ak Parti'de Neler Oluyor ?

Akçakoca Ak Parti'de Neler Oluyor ?

31 Mart yerel seçimlerinde  AkçakocaBelediyesini  Cumhur İttifakı Ortağı MHP'ye kaptıran Ak Parti'de sular durulmuyor.Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin'in Akçakoca'da yaptığı toplantıya Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve Akçakoca Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caner Kalmukoğlu'ndan tepki geldi.

 

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, il başkanı Mustafa Keskin’in konuşmacı olarak katıldığı toplantıya tepki gösterdi.

Dergah Akça, İl başkanı Keskin’in, “Bu davaya dost görünüp en büyük düşmanlığı yapan biriyle birlikte” aynı sofrada olunmasına tepki gösterdi.

Akça;  bilgisinin olmadığı bir kahvaltı programında bu davaya dost görünenlerle il başkanının parti sorunlarını konuşmasına sert tepki gösterdi. “ Bu kol yen içinde daha fazla kalmaz kangren olmuştur “ diyen Dergah Akça, bir süreden beri parti içinde devam eden görüş ayrılığını su yüzüne çıkarmış oldu.

AK Parti ilçe başkanı Dergah Akça,  yayınlanan haber sonrası, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.

“  2014 Kasım ayından beri 5 seçim dönemi ve 15 Temmuz’ un ilçe başkanlığını yapmış, eksiğiyle fazlasıyla bu dava yolunda maddi manevi fedakarlıkları olmuş şahsım ve teşkilatım, bilgimin hiç olmadığı bir kahvaltı programında, bu davaya dost görünüp en büyük düşmanlığı yapan biriyle birlikte tartışılıyorsa bu kol yen içinde daha fazla kalmaz kangren olmuştur “ dedi.

 Bilindiği gibi,  AK Gençlerin lideri Seyit Biriktir, sabah saatlerinde Çınar caddesinde yüze yakın gencin katıldığı bir kahvaltı programı düzenlemişti. Sohbet havasında geçen  kahvaltıya ilçe teşkilatından hiç kimse katılmazken, toplantıya belediye meclis üyeleri ve AK Parti İl başkanı Mustafa Keskin katılmıştı.

Akça’nın, AK Parti akil insanı Sezgin Karayel’in toplantıya katılmasına tepki gösterdiği iddia edildi.

 

TEŞKİLAT İÇİNDE FARKLI BİR YAPILANMAYA İZİN VERİLMEYECEKTİR

 

Bir açıklamada  Gençlik Kolları Başkanından geldi.

 Toplantıyla ilgili ilçe başkanı Dergah Akça'nın yaptığı açıklamanın ardındanbir açıklama da gençlik kolları başkanlığından geldi...

AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları başkanı Mehmet Caner Kalmukoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Seyit Biriktir’in düzenlediği ve AK Parti İl başkanı Mustafa Keskin’in katıldığı kahvaltı programı ile ilgili olarak, “ kahvaltıyı düzenleyen söz konusu kişinin Ak parti gençlik kolları ile uzaktan yakından ilgilisi yoktur “ dedi.

Görevinin başında olduğunu söyleyen Kalmukoğlu, “ teşkilat içinde farklı bir teşkilatlanmaya asla  izin verilmeyecektir” dedi.

Kalmukoğlu şu açıklamayı yaptı…

“ Kamuoyuna duyurulur bu gün basına yansıyan bir takım kahvaltı programı ile ilgili tarafımızca bilgilendirme yapma gereği doğmuştur kahvaltıyı düzenleyen söz konusu kişinin Ak parti gençlik kolları ile uzaktan yakından ilgilisi yoktur gençlik kolları başkanımız Mehmet Caner Kalmukoğlu nun görevinin başında olduğunun bilinmesini isteriz ayrıca teşkilat içinde farklı bir teşkilatlanmaya izin verilmeyecektir”

KAYNAK AKÇAKOCA TV


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.4.2019
13:42

Millete bu küçük meseleler için kendinizi lütfen rezil etmeyin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,92
Sadettin Yaman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.