Yeni Eğitim Yılı Açılış Programı Hamiyet Sevil Okulunda Oldu

Yeni Eğitim Yılı Açılış Programı Hamiyet Sevil Okulunda Oldu

Yeni Eğitim Yılı Açılış Programı Hamiyet Sevil Okulunda Oldu

Akçakoca’da Hamiyet Sevil İlköğretim okulunda düzenlenen ilköğretim haftası açılış programına öğrencilerin gösterileri damga vurdu.

Akçakoca’da 2019 -2020 Eğitim-Öğretim Yılı ilköğretim haftası açılış programı Hamiyet Sevil İlköğretim okulu tarafından düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve ilçe protokolünden bazı isimler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Murat Gündoğdu, yeni eğitim - öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dilediği konuşmasında, okulun bir eğitim yuvası olması yanında bir sevgi yuvası olduğunu vurguladı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer Öğrencilerin birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerinin ilgiyle izlendiği törende bir konuşma yaptı. 2019-´20 eğitim öğretim yılının azimle, heyecanla ve sevinçle başlandığı vurgusunu yaptığı konuşmasında, öğrenmenin yaşının ve sınırının olmadığının, bir hayat boyu süreceğinin altını çizerek, Akçakoca Milli Eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu söyledi. Müdür Ezer, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin eğitim camiasının ayrılmaz parçası olduklarını belirtirken, konuşmasını, her bir kesime ayrı ayrı hitap eden sözlerle tamamladı.

 

Daha sonra şiir dinletileri yapıldı. Koro eşliğinde şarkılar söylendi. Öğrencilerin kollektif çalışmalarını sergiledikleri birçok etkinlik beğeniyle izlendi ve alkışlandı.

 

İlkokuldan mezun olan bir öğrenci tarafından ilkokul birinci sınıfa başlayan bir başka öğrenciye Türk Bayrağı teslimi gerçekleştirildi.

Tören sonunda ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilere fidanlar dağıtılırken Okul – Aile Birliği tarafından da konuklara çeşitli ikramlar yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.