Binali Yıldırım bayramın ikinci günü Akçakoca'da

Binali Yıldırım bayramın ikinci günü Akçakoca'da

Son Başbakan Binali Yıldırım'ın, sel felaketinden etkilenen Akçakoca'ya destek vermek için Bayramın ikinci günü Akçakoca'ya geleceği öğrenildi. 

Yaşanan sel felaketin de büyük hasar gören Akçakoca ilçesi'nde yaralar sarılmaya devam ediyor. turizim açsından büyük önem taşıyan Akçakoca' bir destek Binali Yıldırım'dan geldi. 

Geçtiğimiz hafta başlatılan " Hayde Akçakoca'ya " kampanyasına video imesaj yönetimi ile katılan Binali Yıldırım, Akçakoca'nın turizmine katkıda bulunmak için herkesi bayram tatilinde Akçakoca'ya davet etmiştit.

AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre Binali Yıldırım'ın bayramın ikinici  günü Akçakoca'ya geleceği öğrenildi.

Keskin yaptığı açıklamada, 65. Hükûmet Başbakanımız, 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım ile birlikte bayramın 2'inci günü Akçakoca'da esnafla bayramlaşma programı yapılacağını söyledi.

Yapılan açıklamada...

" KOMUOYUNA DUYRULUR..

Bayramın 2. Günü yapılacak olan AK Parti Düzce İl Teşkilat bayramlaşma programı iptal olmuştur. 

65. Hükûmet Başbakanımız, 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanımız Mustafa Keskin Milletvekillerimiz Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ve teşkilat  mensuplarımız ile beraber, Akçakoca'da Sel felaketinden zarar gören esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bayramlaşma yapılacaktır. Kamuoyuna Saygıyla Duyrulur. " denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.