Plajlar Bayrama Hazırlanıyor

Plajlar Bayrama Hazırlanıyor

Plajlar Bayrama Hazırlanıyor

Akçakoca Belediyesi, ilçemizde yıllardır geri plana atılan turizmi yeniden canlandırmak için gece gündüz çalışıyor. Bayram tatili öncesi hem Akçakocalıların, hem de ilçeye gelecek olacak misafirlerin rahat bir tatil geçirmeleri için çarşı içindeki otopark çalışmaları başta olmak üzere sahil bandında el değmedik yer bırakılmadı.

Ramazan Bayramı'na günler kala, tatilini Akçakoca'da geçirmek isteyen vatandaşların plajlardan memnun kalarak ayrılabilmesi için çeşitli düzenlemeler yapılıyor. Plajlarda verilecek şemsiye ve şezlong hizmetleri konusunda yeni kararlar alan Akçakoca Belediyesi, sahil bandındaki tesviye çalışmalarıyla vatandaşın deniz ve kumdan en iyi şekilde istifade etmesini kolaylaştırmak için çaba gösteriyor.

Son olarak, Düzce İl Özel İdaresi'nden sağlanan dozer ile Çuhallı sahilinde tesviye çalışmaları yapan ekiplere Şenol Yazgan ve Kadem Direk nezaret etti. Meclis üyeleri; Akçakoca'ya hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını, sürekli sahada bulunarak çalışmalara bizzat nezaret ettiklerini söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.06.2019
17:50

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun Başta müdürüm olmak üzere

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,01
Aydın çelik düver düzü köyü muhtarı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.