Eminönü Esnafın Kadar Kıymetin Yok Akçakoca

Eminönü Esnafın Kadar Kıymetin Yok Akçakoca

Eminönü Esnafın Kadar Kıymetin Yok Akçakoca

18 temmuz tarihinde, Akçakoca’da yaşanan selin üzerinde 35 gün geçmesine rağmen selden mağdur olan Akçakoca Belediyesi ile, esnafla ilgili bugüne kadar hiçbir alternatif oluşturulmaması tepkileri giderek artırmaya başladı.

17 Ağustos tarihinde İstanbul'da kuvvetli yağışın en çok etkilediği yerlerden Eminönü bölgesinde selden etkilenen esnafın yaralarının sarılması için devlet bütün imkanlarını seferber etti.  Akçakoca esnafı 35 gündür Ankara’dan haber beklerken Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın  talimatı ile, selzede Eminönü esnafına 0 faizli ve 1 yıl geri ödemesiz 100 bin lira kredi verilmesine karar verildi bile.

 

OTOBÜS YARDIMI BİLE YAPILMADI

Selden pert olan toplu taşıma araçları yüzünden şehir içi ulaşımda sorunlar yaşayan Akçakoca Belediyesine Hendek Belediyesinin gönderdiği otobüsün dışında hiçbir toplu taşıma aracı yardımı yapılmadı. 9 eylül tarihinde okulların açılmasıyla birlikte toplu taşımada büyük güçlükler yaşanacağı kesinleşirken, devletin hiçbir yardım elinin ulaştırılmaması da ayrı bir tartışma konusu oldu.

 

HEP OYALAMA

35 gün boyunca geçmiş olsun dileklerini iletmek için Ankara’dan Akçakoca’ya gelen bakanlar, bakan yardımcıları, milletvekili ve bürokratlar fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmanın dışında Akçakoca esnafına umut olacak olumlu hiçbir icraatın içinde olmaması selden etkilenen Akçakoca esnafının tepkisine neden oldu.

 

ÜVEY EVLAT AKÇAKOCA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Eminönü esnafına bir günde 1 yıl ödemesiz 100 bin lira kredi verilirken, Akçakoca esnafına üvey evlat muamelesi yapılması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

 

35 GÜNDÜR SES SEDA YOK

35 gündür Kimler geldi kimler gitti,  kimler ne sözler verdi. Eminönü de küçükte olsa bir afet yaşadı ve esnaflara 1 yıl geri ödemesiz 100 bin lira gibi para veriliyor.  Eminönü için 1 günde açılan musluklar Akçakoca için 35 gündür neden kapalı tutuluyor sorularını sormaya başladılar.

 

AYŞE KEŞİR'DEN MÜJDE BEKLİYORLAR

Yaptığı açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürekli istişare içinde olduğunu söyleyen AK Parti  Milletvekili Ayşe Keşir’i de eleştiren sosyal medya yorumcuları, “ Bakanlar geldiğinde hep en önde fotoğraf verdin. Konuşmak için kimseye fırsat bile vermedin. Sorunlarımızı tek ağızdan sayın Cumhurbaşkanımıza ilettiğini söylüyordun, 35 gündür o istişarelerden hiçbir sonuç çıkmadı mı? Hani nerde kaldı ablalığın”, eleştirisinde bulundular.

KAYNAK AKÇAKOCA TV 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.