Akçakoca Belediyesinde Temizlik Seferberliği

Akçakoca Belediyesinde Temizlik Seferberliği

Akçakoca Belediyesinde Temizlik Seferberliği

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akçakoca sahillerinden vatandaşların en iyi şekilde faydalanması amacıyla kumsal temizliği ve mahallerde mıntıka temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Turizm ekseninde gelişmesi için önem verilen Akçakoca’da yaz aylarının vazgeçilmez tatil mekânlarından olan plajlar ve mahallelerde temizlik seferberliği başlatan Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 10 kişilik ekiple sahaya indi. Akçakoca Çuhallı sahili, Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özenle temizlendi.

İkiye bölünerek çalışmalarını sürdüren Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle aralarında da mıntıka temizliği yaptı. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ''Plajlarıyla birçok yerli ve yabancı turisti ağırlayan Akçakoca sahilleri, Akçakoca Belediyesi tarafından özenle temizlenmeye devam edecektir.

Yine ekiplerimiz mahalle bazında temizlik çalışmalarını da sürdürmektedir. Tertemiz bir Akçakoca için vatandaşlarımızı da çevrelerini temiz tutmaya davet ediyoruz '' şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.