Ak parti ilçe başkanından açıklama

Ak parti ilçe başkanından açıklama

Ak parti ilçe başkanından açıklama

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ”Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinin afet bölgesi kapsamına alınacağını düşünmekteyim” dedi.

Sarıoğlu, saat 18.30’da yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçerken, İlçe Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bugünkü gündemimiz Akçakoca ve köylerin afet bölgesi kapsamına alınıp alınmayacağı ile ilgili.

Kamuoyunda yaşanan bilgi kirliliği üzerine herkes bir şekilde bizi arayıp öğrenmeye çalışıyor. Bize gelen son bilgiye göre, Akçakoca ve Cumayeri’nin selden etkilenen bölgelerinin ‘Afet Bölgesi’ kapsamına alınması için gerekli çalışmalar halen devam ediyor.

Süreç sonuçlanmadı henüz ama yapılmayacakmış, olmayacakmış gibi kamuoyunda negatif algı yaratan kişilere bir cevap vermemiz gerekiyor.

Bize gelen olumsuz bir haber yok. İlçeye gelen bakanlarımız, bakan yardımcılarımız ve gelecek olan bakanlarımız var. Şu ana kadar her alanda çalışmalar zaten yürütülüyor. Bu çalışmalar tamamen devlet desteğiyle devam ediyor. Makinelerimiz afet bölgelerinde çalışıyor.

Belediye’ye yapılması gereken her türlü yardımla ilgili Ayşe Keşir vekilimiz başta olmak üzere vekillerimiz zaten yardımcı oluyor.

Burada MHP, CHP, Ak Parti yok. Akçakoca var. Buraya gelen her türlü hizmet Akçakoca halkına geliyor. Biz burada kişi ya da parti ayrımı yapmadan, bize ulaşan her türlü yardımla bir an önce müdahale etmeye çalışıyoruz.

Herkes seferberlik ruhu ile çalışıyor. Yaralarımıza sarmaya çalışıyoruz.

Özellikle şunu vurgulamak istiyorum; Afet bölgesi ile ilgili olacakmış, olmayacakmış gibi net herhangi bir durum yok. Çalışmalar devam ediyor ve büyük ihtimalle bize gelen yansımalara göre Akçakoca ve Cumayeri afet bölgesi olarak ilan edilecek.

Bizim beklentimiz ve çabalarımız da bu yönde.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.