Okan Yanmaz Bahçesinde Vakit Geçiriyor

Okan Yanmaz Meyve Bahçesinde Vakit Geçiriyor

Okan Yanmaz  Bahçesinde Vakit Geçiriyor

 Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın, belediye dışında en fazla vakit geçirdiği yerlerden biri tarlası. Ahmetdağı mevkiinde  kendisine ait tarlada, yine kendisinin dikip büyüttüğü meyve ve sebzelerle doğayla iç içe olan Başkan Yanmaz ‘ Tarlada İzi Olanın Harmanda Sözü Olur’ atasözünün en güzel örneklerinden birini ortaya koyuyor.

Eşi Nursen Yanmaz’la birlikte kendisinin yetiştirip büyüttüğü elmaları toplayan Başkan Yanmaz, ‘ hayatımda, üç  varlığın önemli bir yeri var. Bunlardan biri halkım ve ailem diğeri de doğa. İlk ikisi benim hizmet aşkım, idealim, hedefim, eşim ve çocuklarım.. Diğeri ise yaşam iksirim, tutkum. Üçü bir arada birlikte benim yaşam felsefemi oluşturuyor, vazgeçmem mümkün değil’ dedi.

HER İKİSİNDE DE ÜRETMEK ESAS

Belediye’den fırsat buldukça zamanını doğada, tarlada geçirmeye özen gösterdiğini ifade eden Başkan Yanmaz bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Belediye ve doğal yaşamı birlikte yaşıyorum. Çünkü her ikisi de üretimi esas alıyor. Belediyede proje, yatırım yapmazsanız sonuç alamazsınız. İdeallerinizden, hedeflerinizden çok uzaklaşırsınız. Doğal yaşam da öyledir. Doğa, siz tohum attığınızda yeşerir, ürün verir. Her ikisi de emek istiyor, çaba istiyor. Bunu gerçekleştirdiğinizde de gerçek başarıya ulaşırsınız. Ben belediye hizmetlerinde halkı mı mutlu edebiliyorsam, tarlada ektiğim tohumdan verim alabiliyorsam, kendimi hedefe ulaşmış sayarım.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.