Konserler Yağış bahanesi ile iptal edildi!

Hayde Akçakoca’ya diyerek binlerce insan Akçakoca’ya davet edildi. Akçakoca’da da Belediye destekleri ile Yaz Şenlikleri organizasyonu yapan bir firma İddialara göre yüzlerce bin lira parayı alarak yağışları da bahane göstererek onlarca konseri iptal etti.

Akçakoca sel felaketinin ardından, bir çok bakan ve üst düzey ismin katılımı ile Sosyal Medya üzerinden Hayde Akçakoca’ya hastagi ile binlerce vatandaş Akçakoca’ya davet edildi. Sel felaketi nedeni ile ertelenen Yaz Şenlikleri de 5-31 Ağustos tarihlerinde her bir gününde farklı sanatçıların geleceği duyurularak yapılması planlandı. İddialara göre Sosyal medyada binlerce kişiye duyurulan yaz şenlikleri patladı. İddialara göre organizasyonu gerçekleştiren firma gösteriş olması açısından afişte sanatçıların isimlerine yer verdi. 100’lerce stant kiralayan firma üstüne üstlük sponsorluklarda topladı. Fakat 1. haftasından sonra konserler iptal edildi. Yağışlar bahane gösterildi ve konserlerin her biri iptal edildi. Lara, Burcu Demirtaş, Azerin, Cem Belevi, Grup Seksendört, Derya Uluğ gibi isimlerin konserleri iptal edildi. Sanatçıların kaparolarının bile ödenmediği iddia edilen yaz şenlikleri şimdilerde sadece hafta sonları yapılmasına karar verildi.

DÜZCE VE BOLU’YLA SÖZLEŞME Mİ YAPILDI?

Aynı firma Düzce ve Bolu Belediyeleri de sözleşme yaptığı iddia edildi. Düzce’de 10 günlük Yaz şenlikleri için Düzce Belediyesi ile anlaşma yapan ve sanatçılarla anlaşma çalışmalarına başladıkları iddia edilen firmanın iddialara göre Akçakoca Belediyesi’ni dolandırdığı ve Düzce ile Bolu Belediyeleri’ne de aynısını yapacağı söylentiler içerisinde.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.