Okan Yanmaz; Karar Sizden Hizmet Bizden

Okan Yanmaz; Karar Sizden Hizmet Bizden

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, eski başkan Cüneyt Yemenici’nin 31 mart seçimlerine 2 gün kala Garanti İnşaat’a inşaat yapma ruhsatı verdiği Esentepe kordon için halk oylaması yapacağı öğrenildi.

 

Akçakoca halkı ile Akçakoca’ya  gelen misafirlerin konakladığı ve denize açılan penceresi olan Kordona inşaat yapma ruhsatı veren AK Partili eski Belediye başkanı Cüneyt Yemenici’ye tepkiler devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Belediye yönetiminin ilk olarak,  Garanti inşata bölgede yapacağı inşaat çalışması için  izin verilmeyeceği ve ardından mini refarndum yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Halka attığı son dakika golünün etik olmadığını düşünen Akçakocalılar, Sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrı ile belediye başkanı Okan Yanmaz’a seslenerek, yapılan hukuk dışı uygulamanın durdurulmasını, Kordon bölgesinin inşaata kapatılmasını  istediler.

Tepkilere duyarsız kalmayan yeni belediye yönetiminin masasında bir çok alternatif olduğu ve en kısa  süre içinde sandık kurarak mini bir referandum yapılacağı ileri sürüldü.

“KARAR SİZDEN, HİZMET BİZDEN”

Seçim kampanyası boyunca halka rağmen halka karşı hiçbir uygulamanın içinde olmayacağız sözü veren Başkan Okan Yanmaz’ın “ Demokrasi yerelde başlar. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda halkımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini analiz ederek, hizmetlerimize yön vermeye çalışcağız sözü verdik. Belediyenin günlük rutin çalışmalarının dışında, Akçakoca halkının genelini ilgilendiren bütün sorunları  halka götürerek  ‘Karar sizden, hizmet bizden’ ilkesinde hareket  edeceğiz “ dediği  öğrenildi.

Başkan Okan Yanmaz’ı talimatı doğrulturunda, Belediye kaynaklarından alınan bilgiye göre, şehrin muhtelif bölgelerine konulan sandıklarda, halka Kordon bölgesine inşaat yapılıp yapılmamasına ne diyorsunuz sorununun yöneltileceği ve çıkan sonuca göre belediye yönetiminin yeni bir eylem planını uygulamaya koyacağı  bilgisine ulaşıldı.

KAYNAK AKÇAKOCA TV

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.