Bolu'da Son 1 Haftada 5 Kedi Ayakları Kesilerek Öldürüldü

Bolu'da Son 1 Haftada 5 Kedi Ayakları Kesilerek Öldürüldü

Bolu’da son 1 haftada farklı mahallelerde ayakları kesilmiş halde bulunan 5 kedi korkuya yol açtı. Vatandaşlar, kedilerin satanistler tarafından öldürülerek ayaklarının kesildiğini düşünüyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Kılıçarslan mahallesi 103. Sokak'ta bulunun bir apartmanda yaşayan vatandaşlar, sabah evlerinin bahçesine indiklerinde 4 ayağı da kesilerek öldürülmüş kediyle karşılaştılar. Büyük korku yaşayan vatandaşlar durumu Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ayakları kesilen kediyi alarak incelemek üzere veteriner müdürlüğüne götürdü.

 

Yaşanan olay karşısında üzüldüklerini ifade eden apartman sakinlerinden Gülizar Bayrak, "Gece eşim görmüş. Bu neyin nesi diye bana söyledi eşim. Daha önce böyle şeyleri televizyonda duymuştuk. Dün akşam yoktu. Gece atılmış. Ne olduğunu bilmiyoruz. Bu bir yerde kesilmiş bence buraya atılmış özellikle. Çünkü çok fazla kan yok” dedi.

 

Olayı yapanların bulunmasını isteyen apartman yöneticisi Mine Küçük ise, “Benim de zaten kedilerim var. Görünce çok üzüldüm. Daha önce duymuştuk Bolu'da böyle olayları. Buralarda kamera falan görmüyor mu acaba? Bence ayakları kesilmiş. Dizden aşağısı özellikle 4 ayağı da kesilmiş. Daha önce olmuyordu böyle şeyler. Satanist işi mi acaba?” ifadelerini kullandı.

 

Bolu’da, son 1 haftada Alpagutbey, Borazanlar ve Beşkavaklar mahallelerinde meydana gelen 4 farklı kedi ölümüyle ilgili Bolu Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlatmıştı. Yapılan incelemelerde Alpagutbey mahallesinde cesetleri bulunan 2 kedinin köpek saldırısı sonucu öldürüldüğü ve ayaklarının koparıldığı belirtildi. Kılıçarslan Mahallesi'nde sabah saatlerinde bulunan kedi ölümüyle ilgili de soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.