Bacanaklar arasında miras kavgası: 1 ölü

Bacanaklar arasında miras kavgası: 1 ölü

Bolu’da bir şahıs, miras paylaşımı nedeniyle kavga ettiği bacanağını evinin önünde pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü.


Olay, saat 15.00 sıralarında Bolu’nun Gerede ilçesi Demirciler Mahallesi Sincan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bacanağı ile aralarında daha önceden miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan Fatih E., sabah saatlerinde Süleyman Özdemir’in (49) yaşadığı eve geldi. Özdemir ile Fatih E. arasında yaşanan tartışma bir süre kavgaya dönüştü. Kavganın ardından evden çıkan Fatih E., arabasında bulunan tüfeği alarak tekrar geri döndüğü sırada, evinden dışarı çıkan Özdemir'e tüfekle defalarca ateş etti.

Kurşunlardan ikisinin kafasına ve bacağına isabet ettiği Özdemir, olay yerinde kanlar içerisinde yerde kaldı. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Sağlık ekiplerinin incelemesinde 4 çocuk babası Süleyman Özdemir'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin güvenlik şeridiyle kapattığı olay yerinde yapılan incelemenin ardından Özdemir’in cenazesi ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Özdemir’in hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Bacanağını öldüren Fatih Erbaş ise olayın ardından Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.06.2020
19:38

Işte kadın haklarının getirebileceği en kötü sonuçlardan biri eşler adam yaristiriyor adeta ama doğrular zor geliyor miras rızık hicbir zaman ana baba ocağında olması gereken kişiden başkasına huzur vermez önce kişiyi oraya gömer anlamsa erkenden rahmetini okuyun.yetim haksiz mali yiyen yetim bırakır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
Vatandas
6.06.2020
18:55

Miras kavgası değil olay farklı araştırılsında haber yapılsın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,61
Vatandaş
6.06.2020
17:20

Eşleri şimdi mutlu olsunlar bu noktaya getiren kendileri hak varda birde düzen var.aile menfaat üzerine ne kadar yürürse yürüsün sonuc malesef bu haddeye kadar gelir.yiyenlere yemek isteyenlere duyrulur.yazik birşey diyemiyorum bu olayın mağdurlarına kolaylıklar diliyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
Vatandas
6.06.2020
17:13

Babalarının mali olmadığı belli bedava malla adamlık bu kadar olur.gitmeyeni ölüm temizliyor.Rahmetten çok hak konuşuyor yazık sizden önce hak varsa birbirinizi yemeyin istesenizde istemesenizde sonuc ortada şimdi ALLAH rahmet eylesin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,47
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.