Vali Dağlı EDS’LER Hakkında Konuştu

Vali Dağlı EDS’LER Hakkında Konuştu

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı yaptığı 2019 yılı asayiş değerlendirme toplantısında EDS’ler tarafından 1 aylık süreçte 18 bin sürücünün kırmızı ışık ihlali yaptığını belirtti.

Düzce Valiliği tarafından valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce’de EDS kameraları tarafından yapılan kural ihlallerine ilişkin bilgiler verildi. Vali Dağlı EDS’lere yansıyan olaylarda 1 aylık dönemde 18 bin 140 kırmızı ışık ihlalinin meydana geldiğini kaydederek “EDS’den bahsetmek istiyorum. 1 aylık sonuca baktığımızda kırmızı ışık ihlalinin 18 bin 140 olduğunu görüyoruz. Bu çok yüksek, korkunç bir oran. Yaklaşık 10 binin üzerinde aracın ortalama hız limitini geçtiğini görüyoruz. Buda çok tehlikeli. Elektrikli bisikletler ve bisikletler de kurallara uymuyor. Yayalarımızın da kurallara uymadığını görüyoruz. Bunlar üzerinde duracağız” diye konuştu.

Haber: SELÇUK AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.01.2020
11:08

Bir yoruma aynen katılıyorum şu an uygulanmakta olan hız sınırları ile kimse gidemez çünkü 1. viteste araç o hıza geliyor bun hız sınırları kesinlikle ceza yazmak için artırılmıyor ki millete ceza yazılsın, ayrıca dakikalarca yanan kırmızıya rağmen yanması ile sönmesi bir olan yeşil ışıklar milleti canından bezdirdi. Öztürk kavşağı tam bir labirent kavşak içinde lamba kırmızı yanıyor takılan araçlar bu sefer yolu tıkıyor çünkü cep yok, demem o ki millete ceza kesmek için EDS ye harcayacağınız parayı sorunların çözümü için harcayın.Önce sorunları çözün

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,52
Orhan Gün
7.01.2020
00:59

Hal kavşağından Düzce merkez istikameti, Olimpiyat kavşağı Pazaryeri e dönüş ışığında hata var. Yeşil yanıp sağa dönünce tekli kırmızı ışık yanıyor ama bekleme şeridi veya cep yok. Kimse farketmiyor. Eminim cezaların çoğu oradan. Yazık.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,68
Düzce li
7.01.2020
00:59

Kurallara uyuyormusuz sizde milleten uymasini bekliyorsunuz les yiyen akbabalar gibisiniz artik...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,90
ADALET
7.01.2020
00:19

Çıkmışlar istatistik okuyorlar. Milet açç aççç . Hala minareyi çalmışsınız kılıf uyduruyorsunuz yok kırmızı ışık yok hız ihlali. Kimi kandırıyorsunuz ? İkaz vererek yeşilden kırmızıya geçerken ışıklar, kaç kırmızı ışık ihlali vardı ? 3 bin mi ? Milleti alıştır 5 saniye yanıp sönen yeşil ışığa şimdi 18 bin ihlal istatistiki okuyunuz. Soğancıdan melene bisikletle daha çabuk gidersin. Uzay mekiği gibi 2020 model araclara 60 km hız sınırı nedir ? Açıkça ceza tuzağı..Herşey bir kenara bari böyle komik açıklama yapıpda bizleri keriz yerine koymaya çalıştığınızı belli etmeyin. Bide bu norveç disipline neden sadece düzceliye dayatılır bunuda anlamış değilim ? Düzce kdar ceza sevdalısı bi yönetim görmedim. Sahipsiziz resmen

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,46
Yazık yazık
6.01.2020
19:42

DÜZCE harbiden DÜZCE milleti bitire bitire bu toprakları milletin elinden alicaklar bu borçların sonu önce karışıklığa sonra hacizlere gözünüzü resmen milletin cebine malina dikmişsiniz genel sonuç bu bu kadar zulme bu millette çaresiz sessiz kalmaz.Yaziklar olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,22
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.