13 Suçtan Aranıyordu, Polisle Çatıştı; 3 Yaralı

Düzce’de 13 ayrı suçtan aranan şahıs polisin dur ihtarına uymayarak polisle silahlı çatışmaya girdi. Şüpheli şahıs ağır yaralanırken, yanında bulunan bir kişi ile polis memuru hafif yaralandı. 
 Olay 22.00 sırlarında Düzce’nin Beyköy Beldesi’ne bağlı Paşaormanı Köyü içerisinde meydana geldi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde göreli polis memuru İ. D. beraberinde ekip arkadaşı ile daha önce takip ettikleri ve hakkında yakalama kararı bulunan şahsı takibe aldı. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladığı sırada Paşakormanı Köyü mevkiinde şüpheli şahıs çıkmaz sokağa girince polise ateş etmeye başladı. Asayiş Şubesinde görevli polis memuru İ. D. da karşılık verdi. Polis memuru İ. D. sağ bacağından yaralanırken, Salih M.  ise aldığı mermi ile ağır yaralandı. Diğer yandan şüpheli şahsın yanında bulunan Muhammet K.'da yaralandı. Yaralı polis memuru Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, diğer şahıslar Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yapılan sorgusunda Salih M.'nin 13 ayrı suçtan aranması olduğu ortaya çıktı. 
 Olayı öğrenen Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı yaralanan polis memurunu Atatürk Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaret çıkışında konuşan Vali Dr. Zülkif Dağlı, “Bugün akşam 22.00 sıralarında daha önceden 13 aranması olan ve savcılık kararı ile aranmakta olan uyuşturucu ile uğraşan bir vatandaş, polisimize ateş etmek sureti ile ayağından yaraladı. Poliste karşılık vermek sureti ile kişiyi yaraladı. Polisimizde sıkıntı yok. Küçük bir yarası var. Vatandaş ise Düzce Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Geçtiğimiz günlerde de Düzce’nin Muncurlu Köyü’nde yaralama olayına karışmıştı. Mutlaka bulunması gerekiyordu. Aranan şahsın yanında bir kişi daha uyuşturucu almak için bulunuyordu. O da hafif yaralandı” ifadelerinde bulundu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.01.2020
01:54

Her yerde başta terorle mucade olmak uzere uyusturucuda vs suclululara karşi canini ortaya koyarak mucadele eden ve genclerimizi zehirleyen bu uyuşturucu belasina sokup aileleri perişan eden melanet şebekelerine karsi Polisimize jandarmamiza Allah yardim etsin. Yarali kardesimize gecmis olsun biz duzceli olarak devletimizin yaninda olacagiz, polisimizin yaninda olacagiz. Onlarin cesaretlerinin kirilmasina asla musade etmeyecegiz..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,52
Kamil ahmet çörekci
11.01.2020
01:47

Allah polisimize acil şifalar versin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,93
Can


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.