Kayıp Operatörden Acı Haber Geldi

Kayıp Operatörden Acı Haber Geldi

Düzce’nin Gölyaka ilçesi Kardüz Yaylası yolu üzerinde meydana gelen heyelanda yolu açmaya çalıştığı sırada kepçe, Aksu Deresi'ne yuvarlandı. Kepçeyle dereye yuvarlanan operatör aramaların 7. gününde bulundu.

  Düzce'de 3 Şubat gecesi başlayan sağanak yağış sonrası sel baskınların yaşandığı Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar köyü ile Kardüz Yaylası yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Bölgede bulunan baraj inşaatında çalışan Muhammet Yılmaz da heyelan yaşanan bölgede yolu açmak için çalışma başlatmıştı. Çalışmalar sırasında kepçe tekrar meydana gelen ikinci bir heyelana kapılarak Aksu Deresi'ne yuvarlandı. Suyun debisinin de yüksek olması nedeniyle operatör de kaybolmuştu.

Çok sayıda arama kurma ekibi de bölgede 4 Şubattan bu yana kayıp olan Muhammet Yılmaz’ı aramaya başladı. Aramaların yedinci gününde ise kaybolduğu noktadan yaklaşık 25 kilometre uzaklığında Sakarya'ya bağlı Dikmen köyü Acısu mevkiinde Muhammet Yılmaz’ın cansız bedenine ulaşıldı. Bölgeye ulaşan ekipler ise Muhammet Yılmaz’ın cansız bedenini bulunduğu yerden çıkarttı. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Yılmaz’ın cesedi morga kaldırılacak. Jandarma ekipleri Muhammet Yılmaz’ın bulunduğu bölgeye doğru yolu trafiğe kapatarak hiç kimsenin geçişine izin vermiyor. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.02.2020
17:24

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah tüm şehitleri de allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,10
Seyfettin baştımar
10.02.2020
17:13

Önce şehidimiz sonra Muhammet. Yürek dayanmıyor artık bu acılara. Başımız sağolsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Düzceli
10.02.2020
16:58

ALLAH rahmet eylesin. Aileye rabbim sonsuz sabirlar versin.hergun ayrı bir haber şimdide şehitlerimizin haberleri rabbim ülkemizi milletimizi ve mümin kardeşlerimizi sen koru..şehitlerimize rahmet ailelerinede sabır ver allah'ım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,84
Ayhan hoca


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.