Emniyetten Operasyon: 16 Kişi yakalandı

Emniyetten Operasyon: 16 Kişi yakalandı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün saat 6 ila 12 arasında Türkiye genelinde aranan şahıslara yönelik yapılan uygulamada 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 16 kişi yakalandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Türkiye geneli aranan şahıslara yönelik yapılan uygulama kapsamında 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi. Düzenlenen operasyonlarda Hırsızlık suçundan aranan ve 6 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası bulunan C.Y., Dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve 6 yıl 8 ay hapis cezası olan T.Y., Yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye düşürme suçundan aranan ve 4 yıl 2 ay 5 gün hapis cezası bulunan O.A., Hırsızlık suçundan aranan ve 6 yıl 3 Ay hapis cezası bulunan E.Y., Hırsızlık suçundan aranan ve 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan E.D., Görevi yaptırmamak için direnme, amirlere tehdit suçundan aranan ve 3 yıl 1 ay 5 gün hapis cezası bulunan M.E., Hırsızlık suçundan aranan ve 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan O.Y., 4 bin 500 lira para cezası bulunan tehdit, hakaret, hükümlünün kaçması suçlarından aranan ve 6 ay hapis cezası bulunan O.Y., 48 bin 500 TL para cezası bulunan, çekle karşılıksız işlem yapmak suçundan aranan S.S., Yaralama suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.C., Yaralama suçundan cezası bulunan Y.Ö.,  6136 Sayılı Kanun Maddesi’nden cezası bulunan ve 6 yıl 4 ay hapis cezası bulunan R.A., Çocuğun cinsel istismarı suçundan aranan ve 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan S.T., İfadeye yönelik uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan aranan B.K., Suç eşyasını satın alma suçundan aranan ve 5 ay hapis cezası bulunan R.Y. ve Borcunu ödeme şartını ihlal suçundan aranan ve 3 ay hapis cezası bulunan E.C. yakalandı.

Yapılan operasyonlarda 16 şahın yakalanırken, şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğünde ki işlemlerin akabinde cezaevine teslim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.