3 otomobil birbirine girdi 5 yaralı

3 otomobil birbirine girdi 5 yaralı

Düzce TEM otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1’i bebek olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucunda hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. 
 Kaza Düzce TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde yolun yağışlı ve kaygan olması nedeniyle akşam saatlerinde 3 aracın karıştığı kaza meydana geldi. 

Alınan bilgilere göre İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Yunus Yaman idaresinde ki 67 TY 230 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yol ortasında durdu. Aynı istikamete gitmekte olan Hasan Hüseyin Erdoğan idaresinde ki 34 UVS 77 plakalı otomobil yol ortasında kalan otomobille çarpıştı, yine aynı istikamette gitmekte olan Mehmet İlbey idaresinde ki 41 GR 175 plakalı otomobilde Hasan Hüseyin Erdoğan idaresinde ki otomobile çarptı.  

Meydana gelen trafik kazasında otomobillerde bulunan 8 aylık Gökçen Y., Yusuf Y., Hasan E. eşi Şerife E. ve Sümeyye İ. yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralılara Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Düzce Belediyesi itfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile çıkarıldı. 112 Sağlık ekipleri de yaralılara olay yerinde müdahale ettiler. Ambulanslar gelene kadar yaralılar itfaiye ekipleri tarafından sakinleştirildiler. Yaralılar Düzce’de ki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.