Sorunlu kavşakta sorunlar bitmiyor

Sorunlu kavşakta sorunlar bitmiyor

Sorunlu kavşakta sorunlar bitmiyor

Darıcı Mahallesi’nde yapılan Beyköy yeni çevre yolunda önlem alınmadığı için kazalar bitmor. Daha önce haber bültenimize de taşısığımız yolda meydana gelen kaza yürekleri ağıza getirdi. 


Otoyol bağlantı yolu yapıldığı için Beyköy’e bağlanması için yeni yapılan çevre yolunun Darıcı Mahallesi Darıcı sokak’taki kısmında bulunan kavşakta alınmayan önlemler nedeniyle insanlar her gün yürekleri ağzında geziyor. Son olarak akşam saatlerinde meydana gelen 3 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Ancak mahalle sakinleri kazaların hergün yaşandığını dile getirerek kavşakta önlem alınmasını istediler. Kavşaktan çere yoluna çıkışta büyük sorun yaşanayan mahalle sakinleri okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının okula gideceğini ancak güvenlik önlemi alınmayan kavşaktan nasıl geçireceklerini düşünmeye başladıklarını belirterek, yetkililerden can kaybı yaşanmadan kavşağa çözüm bulunmasını istediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.09.2019
14:06

Acil çözüm bulunmazsa eğer burada çok canlar yanar. Yetkililer bir an önce duruma el atmalı. Saygılar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,45
Saadettin berber
3.09.2019
09:46

Bu yol acıldıgından beri kac defa kaza oldu yetkililere söylüyoruz ışık veya kasis yapin diye daha yolun düzenlrmesi bitmedi diyolar ulan birinin ölmesimi lazım zaten sureklî cimere yaziyoruz ne kadar dikkate alacaklar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,61
Murat Alkan
2.09.2019
12:47

İlla Birinin Ölmesi Mi Lazım Söylüye Söyliye Dilimizde Tüy Bitti Lanet Olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,19
Malum Sıkıntılar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.