Bakan Gül Ok Atıp Şarkılar Söyledi

Bakan Gül Ok Atıp Şarkılar Söyledi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bolu Aladağ İzcilik ve Kamp Merkezini ziyaret ederek bisiklete binip, ok atıp kampa katılan öğrencilerle birlikte şarkılar söyledi.

 

Yaz kampını ziyaret için izcilik ve kamp merkezine gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, öğrenciler ve sporcular karşıladı. Bir süre protokol üyeleriyle sohbet eden Bakan Gül, daha sonra kamptaki öğrencileri ziyaret etti.

 

Bisiklet grubunun bulunduğu alana giden Bakan Gül, kask ve yağmurluğunu giyerek ormanlarla çevrili kamp merkezinde öğrencilerle birlikte bisiklete bindi. Bir yandan bisikletini kullanan Bakan Gül, bir yandan da öğrencilerle sohbet etti.

 

Bakan Gül ve beraberindekiler daha sonra kano eğitiminin verildiği göl kenarına gitti. Bir süre kano eğitimini izleyen Bakan Gül, farklı etkinliklerin yer aldığı alanları gezdi. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında Bakan Gül, paintbal sahasında elindeki boyalı mermi atan tüfekle hedeflere ateş etti.

 

Bakan Gül, bağlama ile şarkılar söyleyen öğrencilere de eşlik etti. Bakan Gül, öğrencilerle birlikte ‘Leylim ley’ şarkısını seslendirdi. Öğrencilerden etkinlikler hakkında bilgiler alan Bakan Gül, ok atmayı da ihmal etmedi. Bakan Gül ve beraberindekiler etkinlik alanlarını gezdikten sonra öğrencilerle oturarak sohbet ederek kamp çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.