Bekçiden Maskesiz Motora Binen Vatandaşa Sert Müdahale

Bekçiden Maskesiz Motora Binen Vatandaşa Sert Müdahale

Bekçiden Maskesiz Motora Binen Vatandaşa Sert Müdahale

Bolu’da, eşiyle birlikte motosikletle seyir halindeyken maske takmadığı ve sosyal mesafeyi ihlal ettiği gerekçesiyle durdurulan vatandaşla bekçiler arasında arbede yaşandı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Tabaklar mahallesi Cumhuriyet caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte motosikletle seyir halinde olan Bahattin isimli vatandaş, cadde üzerinde görevli olan bekçiler tarafından maske takmadığı ve sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle durduruldu.

Bekçilerin motosikletten inmesini istediği vatandaşın sert tepki göstermesi üzerine arbede yaşandı. Bekçiler motosikletten zorla indirdiği vatandaşı yere yatırarak kelepçe takmak istedi. Şahsın direnmesi üzerine bekçiler biber gazıyla müdahale etti.

EŞİ ENGELLİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Bahattin isimli kişinin o sırada yanında bulunan eşi, eşinin engelli olduğunu söyledi. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar olay yerine gelerek bekçilere tepki gösterdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşı olay yerinden çıkararak sakinleşmesi için bir işyerine götürdü. Yaşanan olaya tepki gösteren vatandaşlar ise, polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Bekçilerin sert müdahalesi sonucu yaralanan Bahattin isimli vatandaş, polis aracına bindirilerek sağlık kontrolü için İzzet Basyal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne götürüldü.  

ENGELLİ RAPORU YOK

Polis yaptığı araştırmada şahsın motosiklet ehliyeti bulunmadığı tespit edildi. Ayrıca Bahattin isimli kişinin yapılan incelemede engelli raporu olmadığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.05.2020
18:14

Valla burası Düzce bekçilerin bence bu kadar yürekli olmamaları lazım ne olursa olsun bir insana suçlu muamelesi yapıp yere yatırıp kelepçe atamaz uyarısını yapar gerekirse ceza keser tamam ama sanki adam hırsızlık arsizlik yaptı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,21
Ddd
22.05.2020
14:21

dayak yerler de işinde daha dayak yedıklerıni duymadık. 2.si ehliyete sorar kımlık te sorar maskeni tak da der. kımse yolda yuruyen vatandaşa kanunsuz bir sey yapmadıgı, cevresındekılerede rahatsız etmedıgı muddetce ne polis ne bekci ne bişey sorar ne kelepçe takar nede yere yatırır. bakın işinize şimdi eleştirme eleştirmek için boş klavye muhabbeti yapma dövmeye gücün yeterse git döv hepsı sokakta saklanmıyolar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,47
adını sen koy
20.05.2020
13:49

Bekçilerin ellerine sağlık Bu sorumsuz insanların yüzünden normale dönmemiz gecikiyor !!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,81
Mustafa yılmaz
19.05.2020
22:58

Bu bekçileri milletin başına bela edecekler. Çoğu Eğitimsiz kültürsüz adamları başımıza diktirler.daha çokmdayak yer bu bekçiler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,80
Ccc


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.