SİGARAYI BIRAKMA ÖDÜL PARTİSİ

Millet olarak eğlenceyi gırgırı şamatayı severiz. Bunları temin etmek için çeşitli sebepler üretiriz. Partiler bunların en masumaneleridir.

Toplumumuzun yetişkinleri olarak tasvip ettiğimiz partiler, örneğin askere gidecek gençlere veda partisi, evlenecek gençlere bekarlığa veda partisi, okullarda yıl sonu partileri, amirin memurun terfi ve tayin partileri, yılbaşı partileri vs.

Dürüstlük ve meşruiyet içinde yapıldığı takdirde bu partileri toplumumuz sever ve benimser. Gençlerimize anlayışlı toleranslı davranırsak hem onları hem de geleceğimizi kazanırız.

Büyükler bir zamanlar sizlerde gençtiniz unutmayın geçmişte kendinize yapılmasını istemediğimiz davranışları gençlere diretmeyelim, dayatmayalım ki, sevgimizde saygımızda baki kalsın.

Toplumumuzun sevmediği benimsemediği partilerde vardır. Bunlar sigara, içki, uyuşturucu madde ve adını anmaktan hicap duyduğumuz, gençlerimizi içinden çıkılmayacak bataklıklara sokan partiler. Allahım tüm gençlerimizi bu türlü çirkefliklerden korusun. Akıl izan versin.

SİGARA içki ve uyuşturucu madde bağımlılarının ilk basamağıdır, bu yolların ilk adımıdır. Bana kimse iddia edemez ben içki içiyorum uyuşturucu kullanıyorum, fakat sigara kullanmıyorum diye çok özür diliyorum kusura bakmayın sigara tüm şer yolların P??.dir.

Sigara tüm kötülüklerin babasıdır.Herkes zevkine düşüncesine göre parti düzenliyor. Bizde güzelliğine ve hayrına inanarak bir ödül partisi düzenlersek acaba tutar mı?dedim ve ?SİGARAYI BIRAKMA ÖDÜL PARTİSİ? düzenlersek uygun olur mu. Bu partiye eşinizi, dostunuzu, oğlunuzu, kızınızı, yeğenlerinizi, kuzenlerinizi velhasıl sözünüzün nazınızın geçtiği herkesi davet edebilirsiniz. Partilerde yaş günlerinde hediye vermek görenek ve geleneğimizdir.Bu geleneğimizin SİGARAYI BIRAKMA partisinde de devam etmesini dilerim.

Düzenleyeceğimiz partide yakınlarımızdan sigarayı bırakma sözü veren herkese çeşitli ödüller ve onurlar vererek sigarayı bırakmalarına sebep olamaz mıyız.

Topluma, ekonomimize, sağlığımıza zarar veren bu illetten kurtulmaya ve kurtarmaya sebep olamaz mıyız. Peygamberimiz HZ MUHAMMET SAV sizin en hayırlınız insanlara en fazla faydalı olanınızdır buyurmuştur. İÇKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR buyurmuştur.SİGARASIZ DUMANSIZ TERTEMİZ BİR DÜNYA İÇİN EL ELE sevgi saygı ve hürmetlerimle  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.