BAŞBAKANIMIZ 26 MARTTA DÜZCE'MİZE ŞEREF VERECEKLER......

BELEDİYECİLİĞİN BAŞ ÖĞRETMENİ-----------------------------------Sayın Başbakanımız....

   Şirin yeşil cennet Düzce mize hoş geldiniz şeref verdiniz.


Dünyanın ve Türkiyemizin gözbebeği sevgili peygamberimizin (SAV) övdüğü ve Kostantinapolis'i birgün Türk ve Müslüman olacaktır ne mutlu orayı feth eden komutana ve askere ne mutlu orayı Müslüman diyarı yapanlara, ne mutlu oraya ulul emir olanlara,ne mutlu İstanbulu İstanbul yapan ,ne mutlu Peygamberimizin  (SAV) iltifadına nail olanlara, ne mutlu evliyalar şühedalar diyarı İstanbul'umuza yıllarca belediye başkanlığı yapanlara..

Sayın Başbakanımız ben sizinle ayni kuşağın vatandaşıyım. Hiç bir zaman fanatik partici olmadım. Ama Türkiyeme ve İstanbul'umuza yapılan hizmetleri görmeyecek kadarda nankör değilim...Sizlerin Vatanımız ve İstanbul'umuza yaptığınız hizmetleri partili partisiz herkes görüyor biliyor. Ama ne hikmetse bazı vatandaşlarımızın işine gelmiyor çekemiyorlar.Yapılan hizmetlerden bahsetmek Allahın kullarını fanatik taraftar partici olarak Türkiye ve İstanbul'a yapılan hizmetleri görmeyecek nankörlerden ve vefasızlardan eylemesin yaradanım.

Sayın Başbakanım programınızda olmamasına rağmen Düzce'mize seçimler öncesi gelmenizin sebebi Düzcemizin sevilen sayılan MHP ADAYI ÖMER KÜÇÜK olduğunu biliyoruz. 

Türkiyede ve Düzcemizde son aylardaki hükümet hizmet ve cemaat zıtlaşmasıda aleyhinizde olan bazı vatandaşlarımızdan gidecek oylarıda hesap ederek Düzcemize dersinizi iyi çalışarak gelmenizi tavsiye ederiz.

Lütfen Düzcemize seçim değil geçim vaatlerinizle geliniz.Acizane DÜZCE SEVDALISI olarak sunacağım isteklerimizi gerçekleştirirseniz plaka numaramız 81 i bulursunuz.

1---Asar deremizin islahı ve çevre düzenlemesi --Eskişehirdeki porsuk çayı gibi-----KUZEY VE GÜNEY ASAR BULVARLARI.

2---Düzce'ye raylı sistemi konutlardan Düzcenin her semtine ulaştırabilirsiniz. Düzcemiz adı üstünde düzdür bu projeye çok uygundur ve müthiş trafik keşmekeşi sıkışıklığı vardır.

3---Düzcenin şanına yakışacak son sistem bir OTOGAR .Düzce Ankara İstanbulun arka bahçesi Türkiye ulaşımının can damarıdır. BU HİZMET ÇOK ÖNEMLİDİR.

4---Hükümet meydanı askerlik şubesi küçük sanayiide kapsayacak KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

5---Düzce yaylalarını bilhassa KARDÜZ YAYLAMIZI kapsayacak turizm ve spor türizmi yatırımları.

6---Düzce organize sanaiinin can damarı organize sanaii bölgemize otobandan yol bağlantısı..

7---Saklıkent Yığılca Düzce yolunun bitirilmesi. Yığılcanında turizme kazandırılması ve diğer birçok hizmetler..

Sayın Başbakanım....Düzcemiz 22 dilin konuşulduğu her milletin kardeşçe yaşadığı TÜRKİYENİN MİHENK TAŞIDIR. 

Düzcedeki oy oranı Türkiyeyle orantılıdır. Rahmetli cennet mekanı olsun TURGUT ÖZAL seçim gezilerine Düzceden başlar  RAGIP GÖKESAOĞLU VE ERDOĞAN SEZGİN DEN RAPORLAR İSTERDİ.

Sayın Başbakanım bu seçimlerde papuç pahallı. Zira Düzcede sevilen sayılan ÖMER KÜÇÜK gibi bir MHP adayı var.

Düzceyi ve Türkiyeyi kazanmak istiyorsanız çağın iki büyük depremini yaşayan hala bu zorluklaı yaşayan aşamayan MAĞDUR Düzcemize el atın bu isteklerimize inandırıcı vaatlerde bulunursanız Düzce yüzde 81 le sizindir

Kayıtsız kalırsanız ÖMER KÜÇÜK  oyları götürür.Herkesin haberi olsun

SÖYLEMEDİ DEMEYİN.

Sevgi saygı ve hürmetlerimle.....Burhan Tutkun 24 şubat 2014........


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.