BİTSİN ARTIK BU ÇİLE...

Şairimiz, Bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik, diyerek ecdadımızın Dünyanın dörtte üçüne sahip olduğu o ihtişamlı, adaletli, kudretli, devirlerimize olan hasretimizi dile getiriyor.

Ecdadımız o devirde Dünyanın neresinde zulüm, adaletsizlik, düzensizlik olursa oraya kudret ve azametiyle adalet ve düzeni getirirdi...

NUS İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİR TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR. diyerek gerekirse derslerini verir gücünü gösterirdi...

Dostlarım BİZE NE OLDU o ihtişamlı günlerden bugünlere nasıl geldik. Dünyanın dörtte üçüne sahip iken kaşımızı çattığımızda abdestleri kaçanların nasıl oyuncağı olduk.

Viyana kapılarına kadar giden sınırımız neden Anadoluya sıkışacak durumma geldi. Avuç içi kadar vatanımızı bize neden çok görüyor onuda elimizden almak için bizi birbirimize düşürmeye kırdırmaya çalışıyorlar. Yıllardır çalışmamıza, çabalamamıza mücadelemize rağmen Avrupa birliğine almıyor gelişmemizi istemiyorlar.

Dostlarım şimdi ibret alma, uyanma, kendimize gelme, zamanıdır. Türkü kürdü, çerkezi, lazı, tatarı arnavutu boşnağı..rumu ermenisi...bir bayrak altında vatanımıza sahip çıkma dostumuz olmayanlara birlikteliğimizi gücümüzü gösterme zamanıdır.

İç ve dış düşmanlarımızın tuzağına düşmeyelim. Vatanımızın doğusuyla, batısıyla, kuzeyi güneyiyle aynı imkanlara ve refaha sahip olması için birlik ve beraberliğimizi korumalıyız.

İstanbul da Ankara da, İzmir de Antalya da insanlar nasıl yaşıyorsa Diyarbakır da Kars ta. Şirnak ta Adıyaman daki vatandaşım da öyle yaşasın her kez bölgesinde evinde doysun. Göç etmek zorunda kalmasın.

Akan kardeş kanını durduralım. Şimdiye kadar TERÖR belasına giden BEŞYÜZ MİLYAR DOLAR ları Türkiye min geri kalmış doğu ve güneydoğu bölgelerimizin kalkınmasına ve refahına harcayalım.

Batıda nasıl eğitim görüyorsa doğudaki vatandaşımda aynı eğitimi görsün. Medeniyyetin niğmetlerinden yararlansın. Kadınımızda, erkeğimizde okusun Dünyanın gerisinde kalmasın.

Kardeşlerim ateşe benzinle gidilmez suyla gidilir. Hükümetimiz devletimizin başlattığı BARIŞ çabalarına uzattığı zeytin dalına salıvermek istediği güvercinlere lütfen szde katılın. Birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenlere imkan ve fırsat vermeyelim.

Genç fidanlarımızı kurutmayalım evlatları yetim, hanımları dul, ana babaları evlat acısıyla yaşatmayalım. Askerimi polisimi şehit eden polisime askerime silah sıkanlara vatanıma taş atanlara maske takarak vatanıma kafa tutanlara müsamaha etmeyin, sahip çıkmayın bir avuç soysuzun oyuncağı olup rahatınızı bozmayın.

BAŞKA TÜRKİYE YOOOK...Vatanı, bayrağı, dini imanı, kıblesi bir olan cennet yurdumuzda HEP BİRLİKTE İNSAN GİBİ YAŞAYALIM...

Nasıl Çanakkalede Dumlupınarda Kıbrısta bu vatanı hepbirlikte sahip çıktıysak şimdide sahip çıkacağız. Devletimizin çıkarmak istediği terörle mücadele kanunlarına sahip çıkalım. Yıllardır kandırıllmış kardeşlerimizi azad edelim.

Hazıran ayı genel seçimlerinde DELİKANLI VEKİLLERİ BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE gönderelim. Vatanımıza istikrar, huzur, ve bolluk gelsin...

BİTSİN ARTIK BU ÇİLE....ÇEKMEYELİM BİLE BİLE....

Sevgi saygı ve hürmetlerimle...

Burhan Tutkun 8 mart 2015.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.