DÜNYA FATİHİ DÜZCEMİZE ŞEREF VERDİNİZ

Sayın cumhurbaşkanım yazımın başlığını DÜNYA FATİHİ demem sebepsiz değildir.


Evet Dünya fatihisiniz...


Kapitalist sömürücü Amerika ve Avrupaya DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK dediğiniz için müsmüm gayrimüslim tüm Dünya devletlerinin gözünü açtığınız onlara millet olma cesareti verdiğiniz için DÜNYA FATİHİ SİNİZ...


Kırk yıldır vatanımızı din kisvesi altında sömüren devlet içinde devlet kurma ahmaklığı gösteren 15 Temmuz kalkışmasını FETÖ darbe girişimini bir telefonla tüm vatan evlatlarını karbeye karşı durma.direnme cesareti gösterdiğiniz verdiğiniz için.DÜNYA FATİHİSİNİZ...


Türk milletini 15 yıldır Atatürkümüzün hayalı muasır medeniyyet yolunda her türlü muhalefete rağmen her seçimi ezici çoğunlukla kazandığınız için DÜNYA FATİHİSİNİZ....


Tüm Dünya mazlumlarının umudu olduğunuz darda kalanlara vatan olma umudu olduğunuz için DÜNYA FATİHİSİNİZ...


Vatanımızı Cumhuriyetimizin 100 cü yılına içteki ve dıştaki düşmanlara karşı sağ salim ulaştırma gayreti içinde olduğunuz için DÜNYA FATİHİSİNİZ...


ALLAHIM ÖMRÜNÜZÜ UZUN HAYALLERİNİZİ GERÇEK ETSİN....
DİK DUR EĞİLME TÜRK MİLLETİ VE DÜNYA MAZLUMLARI SİZİNLE....

Sayın cumhurbaşkanım,bu cılız kalemimle cumhurbaşkanıma köşe yazısı yazacağıma rüyamda görsem inanmaz hayal bile edemezdim.Bu cesareti sizlerin insanlara olan sevginiz,saygınız,demokrasiye olan inancınız ve sizinle aynı kuşağın vatandaşı olduğumdan aldım.Zira sizler gençliğinizde vatan uğruna talebe liderliğini büyük şehirlerde sürdürürken, Anadolu,nun en ücra köşelerinde ülkemizin selameti için azimle, korkusuzca mücadele eden isimsiz kahramanlar vardı.

O karanlık günlerde cesur ve korkusuz mücadeleler verilmeseydivatanımız bu güzel ve demokratik günleri göremezdi.


Kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolay.Vatanımız için gevşeklik gösterir, sorumsuz olursak başımızın üzerinde dolaşan baykuşlardan kurtulamayız.


Sayın cumhurbaşkanım yaşımız gereği Türkiye mizde bir çok Cumhurbaşkanı ve Başbakanlar gördük.Kimileri uyumlu, kimileri de birbirine anayasa kitabı fırlatacak kadar uyumsuzdular.


Bu uyumsuz liderlerin yüzünden ülkemizi İMF ye ve çok küçük kıredilere muhtaç durumlara düşürdüler.Şimdi çok şükür İMFye kredi verebilecek durumlardayız.--Kalkınmakta gerilemekte sebepsiz değildir.O sıkıntılı günlerden ihracatın 160 milyar dolarlara ulaştığı İMF borçlarınının bittiğini hatta İMFye borç verebilecek duruma gelinmesi Dünya ve Avrupa devletleriyle yarış kendiliğinden olmamıştır.


Bu başarı devletin, milletin başımızdaki liderlerin uyumu ve birbirine güveniyle olmuştur.


BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR..
Sayın cumhurbaşkanım, Ülke ekonomisinin iyiye gitmesi, ihracatımızın sürekli yükselmesinde hükümetimizin olduğu kadar sizlerinde katkılarınızolduğu sanai ve işadamlarımızla olan yakın ilgi,güven ve ilişkilerinize bağlıyoruz.


Sizlerin manevi desteklerinizden güç kuvvet alarak çok daha güzel yatırımlar yapacaklarına inanıyoruz.


Ülkemiz birlik, beraberlik ve birbirimize güvenle kalkınacaktır.
Akifimizin dediği gibi VARSA BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL....


sSayın cumhurbaşkanım 31 Aralığın bu soğuk gününü sizin Düzce mizi ziyaretiniz ısıtmıştır...


KİM NE DERSE DESİN BİZİM CUMHURBAŞKANIMIZ.
DÜNYA FATİHİ...MAZLUMLARIN BABASIDIR...


Sevgi,saygı ve hürmetlerimle....

Burhan Tutkun...31 Aralık 2017


2018 vatanımıza huzur mutluluk kardeşlik getirir inşaallah....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.