İKİNCİ BAHAR

Bütün mevsimlerin kendine has güzelliği vardır.
Ama kara kıştan sonra baharın hele,hele İKİNCİ BAHARIN 
Güzelliği ve hazı hiç bir şeyde yoktur.
Bahar gelince Allahım tabiata, insanlara ve tüm varlıklara yeniden can verir.
Kurumuş dallar ağaçlar yeniden yeşerir.Kapkara olan Dünyamız hayat bulur.Kuşlar kelebekler karıncalar ve tüm canlıları Allahım rızıklarını arasınlar bulsunlar diye yeniden halk eder.
Ağaçlara ve bitkilere su yürür.İnsanlara ve hayvanlara üresinler çoğalsınlar çoğalsınlar ve nesillerini devam ettirsinler diye güç ve kuvvet verir.
MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.
Yaradanımız bu Dünyayı ve insanları imtihan için yaratmıştır.
Kimini fakir,kimini zengin bazılarını güçlü bazılarını güçsüz yaratmış birbirlerine yardımcı olsunlar diye herkese ayrı vermiş doğanın düzenini böyle ayarlamıştır.
İnsanlara mal vermiş zengin etmiş darda bırakmış fakir etmiş zengin ettiğine bazı felaketler vermişverdiğini geri almış zengini fakir,fakiri zengin yapmış ve kullarını imtihan etmiştir.
Ne mutlu verdiği zamanda aldığı zamanda şükredenlere ve hayrında şerrinde Allahtan geldiğine inanan takdiri ilahiye boyun büken kullarına.
Dostlarım Düzcemin. Düzcelimin çektiği çilelerden ve çaresizliklerden kabuslu karakışlardan sonra inşaallah İKİNCİ BAHARA ulaşması çok yakındır. 
Yeterki Düzceliler olarak geçmişten ders alalım eski kırgınlık ve dargınlıklarımızı unutalım EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE verelim.
Depremlerde harap olmuş memleketimizi el birliği ile onaralım birbirimize anlayışlı olalım puroblemlerimizi mantık yoluyla çözelim.biran önce Düzcemizi imar edelim 
Basınıyla iş adamlarıyla belediyesiyle, bürokratıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla memleketimiz için hep birlikte olalım.
Düzcemiz için KURTULUŞ SAVAŞINI başlatalım.
Düzcelim baharı yaşamak istiyorsan önce çevrene ve bahçelerine musallat olan AYRIK OTLARINI,ISIRGANLARI YABANİ OTLARI haşaratları temizle,kendi gücün yetmiyorsa vilayet olduk güçlendik hükümetinden yardım iste istemekten korkma devletine, valine,emniyetine,jandarmana güven
DÜZCENİ SEVİYORSAN BAHAR TEMİZLİĞİNİ TAM YAP şu sözüde unutma...
CESURLAR BİR KEZ KORKAKLAR HERGÜN ÖLÜR....

Not.....27 Mart çarşamba günü sayın cumhurbaşkanımız Düzcemize teşrif buyuracaklar....
ŞU ARALAR DÜZCELİNİN EN BÜYÜK SEVDASI....
ANKARA İSTANBUL YÜKSEK HIZLI TİRENİN DÜZCE HATTINDAN GEÇMESİ...Bu haklı ve mantıklı isteğimizin sayın cumhurbaşkanımız layıkıyla anlatılmasını Düzce sevdalıları olarak rica ediyoruz...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
NE MUTLU DÜZCELİYİM DİYENE....
Burhan tutkun Sevgi saygı ve hürmetlerimle....25 mart 2019..


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.