Biz Türk'üz Türkiyeyiz

Dostlarım geçen haftayı yüreklerimizi yakan 41 ölü binin üzerinde yaralı 1250 civarında yıkık,ağır ve orta hasarlı binaların zayiatıyla kapattık.
733 artçı depremlere rağmen vatanımızın her yerinden kardeşlerini yıkıntılardan kurtarmaya koşarak gelen Jandarma,polis,AFAT ve karagün fedailerinin canlarını hiçe sayarak 45 canımızı canlı olarak kurtarmaları en büyük tesellimiz oldu.
ELAZIĞDA MALATYADA KAR YAĞSA BİZ DÜZCEDE TÜRKİYEDE ÜŞÜRÜZ diyerek kardeşlerimizi kurtarmaya yaralarını sarmaya Türkiye olarak koştuk koşuşturduk.
Türk milletinin vatan ve kardeşlik sevgisini tüm Dünyaya gösterdik..
İyi günde de kötü günde de Türkü,Kürtü,Lazı,Çerkezi,Arnavutu,Boşnağı, Tatarı,Gürcüsü,Romanı ve tüm etnik guruplarıyla TÜRK VE TÜRKİYELİ olduğumuzu Dünyaya gösterdik.
Buna rağmen depremlerde kardeşlerini kurtarma yardım için yarışanlar çırpınanlarvarken 15 TEMMUZ darbesinde GEZİ olaylarında olduğu gibi felaket tellalları ihanet çeteleri fesat vatan hainleri felaketlerden bile siyasi çıkar uman soysuzlar maalesef meydana çıkmışlar.


Hain darbe girişimi başarılı olsaydı.Depremlerde Devletimiz başarısız olsaydı bitaraflarına kına yakacak binlerce soysuz tanıyoruz.Sizlerde tanıyorsunuzdur.


Deprem bölgesinde kucağında çocuğu ile anne kurtarılıyor.

Millet sevinç içinde kimi sevincinden ağlıyor.

AFADI JANDARMAYI POLİSİ kutluyor.
Kimileride neden kurtadılar diye karalar bağlıyor.
Sosyal medyadan Devlet başarılı oldu diye içindekini kusmaya başlıyor.


KIZILAYA AFADA JANDARMAYA kin kusuyor.
Eski bir siyasetçinin yazdığı kıtabında şöyle bir cümle var.
TÜRKİYE İÇİNDE HAİNİ EN ÇOK OLAN ÜLKE diyor...

EĞER BOZULMUŞSA MAYA NE AR KALIR NE HAYA.


Kardeşliğin insanlığın dili dini idoolijisi veya cinsiyeti olmadığını birkez daha gösterdikleri için Afad gönüllüsü EMİNE KUŞTEPE bacımıza,
Suriyeli üniversite öğrencisi MAHMUT kardeşimize,Jandarma assubayı ZEHRA BACIMIZA ,Binbaşımıza itfaiye eri ÖMER İPEK kardeşimize ve tüm isimsiz kahramanlarımıza teşekkürler.
Elazığlı Malatyalı kardeşim.
TÜRK DEVLETİ GÜÇLÜ TÜRK MİLLETİ FEDAKARDIR.
Yaralarınız en kısa zamanda sarılacaktır.
Devletine Türk milletine güven.
ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN.
NE MUTLU TÜRKÜM TÜRKİYELİYİM DİYENE...
BİZ TÜRKÜZ TÜRKİYELİYİZ....

Önemli not....
Marmara ve Düzce depremlerinde belediye meclis üyesiydim.
Belediye başkanımız belediye meclis üyeleri ve medya mensuplarını topayarak daha önce depremi yaşamış ERZİNCANA...Yaşadıkları tecrubelerden yararlanmak için ziyaretlerine gittik...Çokta faydalı bilgiler aldık...
Elazığlı kardeşlerimizede deprem tecrubelerimizi paylaşmak için Düzceye bekliyoruz...Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar...

Burha Tutkun...Sevgi saygı ve hürmetlerimle...28 OCAK 2020.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.01.2020
17:49

Gerçekten bu şizofren ruhlu insanlara ne kadar saygılı yaklasmissiniz ,ben bu nankörlüge,yalan ve iftiralara tahammül edemiyorum,sadece Allah'a havale ediyorum,Yüce Rabbim elbet yapacağını bilir,müslümanlara eziyet edenlere Yüce Rabbimin gazabını görmüyorlar mı,bunlar tesadüf değil,dersini alabilene ne mutlu....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%77,78
Şefika Birtil
28.01.2020
13:52

İyi ki varsınız saygılar selamlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%80,00
Faruk Eyup FENDOĞLU
28.01.2020
13:45

Yazınızı iki kez okudum yorum olarak buraya yazılacak bir cümle olabilir düşüncesindeyim mükemmel bir duygu aktarımı tecrübe aktarımı iyi ki varsınız saygılar selamlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%80,00
Faruk Eyup FENDOĞLU


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.