Ömer Küçük;İddiamız Da Var,Bilgimizde

Ömer Küçük;İddiamız Da Var,Bilgimizde

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkanı adayı Ömer Küçük, beklenen ve özlenen belediyeciliği yapmak için iddiası da , bilgi ve bikrimi de olduğunu söyledi, “ Keşke Düzce bizi seçsin de hizmeti görsün” dedi.

Düzce Tv’de yayınlanan Alternatif Bakış programında Tolga İbrahimoğlu’nun konuğu olan İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce’ye ses getirecek bir yönetim ve belediyeyi halkla buluşturma adına göreve talip olduğunu söyledi.

 

DÜZCE KİMLİKSİZ BIRAKILMIŞ

Aday olduğu ilk günlerde, parti değişikliğinden dolayı bir tedirginlik duyduğunu ancak gelen yoğun talep karşısında duyarsız kalamadığını söyleyen Küçük, Düzce sevgisini karşılıksız bırakmamak için aday olduğunu dile getirdi. “ Kimliksiz bırakılmış Düzce’mizi sahipsiz bırakamazdık” dedi.

Düzce’yi yönetenlerin depremden sonra çok zaman kaybettirdiğini vurgulayan Küçük, Düzce’nin birbirine yabancılaştırıldığını söyledi.

 

İNSANIMIZ MUTSUZ AMA UMUTSUZ OLMASIN BİZ VARIZ

Küçük, “ Düzce 99 öncesinde bölgenin alışveriş merkeziyken Düzce’den kaçanların diğer bölgelere gidip alışveriş yaptığı bir yer konumuna düşürüldü. Bu demek oluyor ki Düzce’nin esnafına, işçisine, emeklisine, sanayicisine, çiftçisine sahip çıkılmadı. Dolayısıyla insanımız mutsuz. Geleceğimize hiçbir hazırlık yapmamışız, çarçur etmişiz. Bugün gençler karamsarlar, onlar adına yapılmış hiçbir yatırım yok ki. Sadece söylem var, söylem eyleme dönmemiş. Geciken yatırımlar var. Kültürel anlamda, sportif anlamda değerler dikkate alınmamış. Dolayısıyla bizim insanımızla bütünleşmemiz gerekir” dedi.

 

ADAM GİBİ BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

“Düzce’miz hasta, komaya sokmuşlar” diyen Küçük, adam gibi belediyecilik yapacaklarını belirtirken, Düzce halkının belediyede yapılanları duysa kesinlikle oy vermeyeceğini vurguladı.

Bu dönem raylı sistem gibi projeleri düşünmediğini söyleyen Küçük, önceliğinin şehrin ekonomisini kurtarmak olduğunu söylerken, halkı insan yerine koymayanların Düzce’de siyaset yapamayacağını ifade etti.

 

DÜZCE KAZANACAK

Küçük, “ Keşke Düzce bizi seçsin bakın hizmeti görün. Bütün siyasi partiler, bütün yerel yöneticiler başarılı olmak için canla başla çalışacaklardır. Böyle bir ortamda Düzce neyi kaybeder. Düzce kaybetmeyecek kazanacak. Hem de çok kazanacak. Biz Düzce’ye güvenerek yola çıktık. Düzce’nin kaynakları belli kimse bunu kesemez. Düzce’ye adam gibi yatırımlar yapar, elini insanların cebinden çekecek bir belediyeyi ortaya koyarız. Bu konuda çok iddialıyız, bunu yapacak bilgimiz de birikimimiz de var, çevremiz de var. Biz kendimizden çok eminiz.” Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.2.2019
11:16

en gerçekci başkan adayı diğerleri hayal satıyorlar lansman falan yalan dolan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,79
ünal
25.2.2019
07:31

sen git önce elemanlarının maaşını öde !

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,31
aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.