Genel Başkan: Heyet halinde incelemelerde bulunacağız

Genel Başkan: Heyet halinde incelemelerde bulunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindeki heyet ile bugün Düzce’ye geldi. Esmahanım ve Uğurlu köylerinde son durumu inceleyecek olan heyet öncesinde il başkanlığında basın açıklaması gerçekleştirdi. 

17-18 Temmuz’da meydana gelen su taşkını ve heyelan sonrasında Düzce’ye destek ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Bursa kadın kolları başkanları ve üyeleri ile birlikte Düzce’ye geldi. Esmahanım ve Uğurlu köylerinde yapılan çalışmaları görmek ve bölge halkı ile bir araya gelmek için Düzce’ye gelen kadın kolları genel başkanı Fatma Köse, ölümlerin olduğu bölgede inceleme yapacaklarını dile getirirken, ‘ Gönül istediki bu memleket bu şekilde bu tür olaylar ile anılmasın’ dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse yaptığı açıklamada: ‘Bu bölgede yapılan sorunlar mevcut iktidarın çevre felaketlerine göz yummasını tanımlamaktır. Çünkü son dönemlerde AFAD bölgesinde Esmahanım uğurlu bölgesine o bölgeye 12 saatte düşen yağış miktarı iklim değişikliği nedeni ile baya bir yağış miktarı olduğu söyleniyor. Kayıplar var. Ölümler var. Bunları araştırmak için bugün heyet halinde buradayız. Bu heyetin katılımcıları Bolu, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve Bursa’dan gelen katılımcılar. Hep birlikte gideceğiz. Oradaki çalışmalara bakacağız. İncelemelerde bulunacağız. Gönül isterdi ki bu memleket bu şekilde bu tür olaylarla anılmasın. ‘ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.