Çilimli Belediyespor Nedim Akbulut İle Devam ediyor

Çilimli Belediyespor Nedim Akbulut İle Devam ediyo

Çilimli Belediyespor Nedim Akbulut İle Devam ediyor

Çilimli Belediyespor Nedim Akbulut ile devam kararı aldı. 2019-2020 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Futbol Liginde temsil edecek olan Çilimli Belediyespor’da yönetim geçen sezonki teknik kadro ile devam kararı aldı.

 

Çilimli Belediyespor Nedim Akbulut ile devam kararı aldı. 2019-2020 futbol sezonunda ilimizi Bölgesel Amatör Futbol Liginde temsil edecek olan Çilimli Belediyespor’da yönetim geçen sezonki teknik kadro ile devam kararı aldı.

Çilimli Belediyespor’u büyük bir sürpriz olmadığı taktirde Düzce futbolunun önemli teknik adamlarından biri olan Nedim Akbulut çalıştıracak.

ÇALIŞMAK İSTİYOR

2018-2019 futbol  sezonunda Çilimli Belediyespor’u çalıştıran Nedim Akbulut Oksijen Tv’de Hüseyin Akçay’ın sunduğu spor vizyon programına konuk oldu. Çilimli Belediyespor ile devam etme düşüncesinde olduğunu belirten Nedim Akbulut “Çilimli Belediyespor ile güzel günlerim oldu. Yeni sezon ile ilgili henüz yönetim kurulu ile bir araya gelmedim. Çilimli Belediyespor ile çalışmak istiyorum. İç ve dış transfer listemi hazırladım. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir” dedi.

NEDİM AKBULUT KİMDİR ?

Büyük bir sürpriz olmadığı taktirde yeni sezonda da görevine devam etmesi  beklenen  Nedim Akbulut 1973 yılında Düzce’de dünyaya geldi. Nedim Akbulut futbola Boluspor’da başladı. Tecrübeli teknik adam futbolcu olarak sırasıyla Boluspor, Eyüpspor, Alibeyköyspor, Düzcespor (2003-2004), Kartal Belediyespor, Çorluspor ve Bilecikspor formaları giydi. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başlayan Nedim Akbulut, Düzcespor, Kaynaşlı Belediyespor, Beyköy Belediyespor, Modafenspor, Beyköy Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor takımlarını çalıştırdı.

2018-2019 FUTBOL SEZONUNDA ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR

2018-2019 futbol sezonunu 26 maçta topladığı 34 puanla 8. sırada bitiren Çilimli Belediyespor’un sezon sonu notları şöyle:

DEPLASMANDA KAZANDIĞI PUANLAR

Çilimli Belediyespor deplasmanda yaptığı maçlarda Devrek Belediyespor ile 0-0, Beşyüzevlerspor ile 1-1, Küçükyalı Yelkenspor ile 2-2 berabere kalırken deplasmanda Hendekspor’u 2-0, Kaynaşlı Belediyespor’u 2-0, Bartınspor’u 4-2 yenmeyi başardı.

KENDİ SAHASINDA KAYBETTİĞİ PUANLAR

Temsilcimiz kendi sahasında oynadığı maçlarda Kaynaşlı Belediyespor ile 0-0, Beylerbeyispor ile 0-0, Bursa Zaferspor ile 1-1, Devrek Belediyespor ile 1-1, Beşyüzevlerspor ile 1-1, Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1, 1877 Alemdağspor ile 1-1 berabere kalırken Hendekspor’a 2-0 yenilerek puanlar kaybetti.

2018-2019 SEZONU TÜM MAÇLARI

Çilimli Belediyespor - Kaynaşlıspor:0-0 Devrek Belediyespor - Çilimli Belediyespor:0-0 Serdivanspor - Çilimli Belediyespor:2-1 Çilimli Belediyespor - Beylerbeyispor:0-0 Beşyüzevler - Çilimli Belediyespor:1-1 Çilimli Belediyespor - Karasuspor:2-0 Çilimli Belediyespor - Bartınspor:1-0 KDZ Ereğli Belediyespor - Çilimli Belediyespor:3-0 Çilimli Belediyespor - Zaferspor: 1-1 1877 Alemdağspor - Çilimli Belediyespor:3-2 Çilimli Belediye - Küçükyalı Yelkenspor: 3-0 Hendekspor - Çilimli Belediyespor: 1-2 Kaynaşlıspor - Çilimli Belediyespor:0-2 Çilimli Belediye - Devrek Belediyespor: 1-1 Çilimli Belediye - Serdivanspor:5-0 Beylerbeyispor - Çilimli Belediyespor:1-0 Çilimli Belediyespor - Beşyüzevlerspor:1-1 Karasuspor - Çilimli Belediyespor:3-1 Bartınspor - Çilimli Belediyespor:2-4 Çilimli Belediyespor - Karadeniz Ereğli Belediyespor:-1-1 Bursa Zaferspor - Çilimli Belediyespor: 2-1 Çilimli Belediyespor - 1877 Alemdağspor:1-1 Küçükyalı Yelkenspor - Çilimli Belediyespor:2-2 Çilimli Belediyespor - Hendekspor: 0-2

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR YÖNETİMİ

Yılmaz Yıldız  başkanlığındaki Çilimli Belediyespor yönetimi şu isimlerden oluşuyor. Yönetim Kurulu Üyeleri; Şükrü Kazancıoğlu, Eyüp Kumaşoğlu, Necati Sümer, İsmail Bayrak, Yahya Kocabey, Yargın Konuralp, Resul Çil, Yargın Gülbahar, Temur Nezir, İrfan Kılıç, Aziz Şahin, Recep Çodar, Yılmaz Kurt, Yunus Emre Gülay, Yaşar Sevim, Hüseyin Sağlam ve Güçhan Karslıoğlu’ndan oluştu. Yeni yönetimin denetim kurulunda ise Vefa Pehlivan, Necmi Yıldız, Muhammed Kazancıoğlu, Hüseyin Karaüç ve Maksut Balta’dan oluştu

TEKNİK KADRO

2018-2019 sezonunda Çilimli Belediyespor’u   Nedim Akbulut çalıştırıyor. Nedim Akbulut’un yardımcısı  Osman Bayraktar . Kaleci Antrenörü olarak  Cengiz Yılmaz yapıyor

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR KADRO

Bayram Can Alyurt (Beşikkale Doğantepspor’dan transfer), Berke Durgut (Kaynaşlıspor’dan transfer), Beytullah Onur Kocacık (Sapanca Gençlikspor’dan transfer), Bünyamin Kır (Kalkanderespor’dan transfer), Cengiz Yılmaz (Activo Yapı Kuzey Yıldızıspor’dan transfer), Davidson Bethel Jack (Niyeryalı -Aliağa Futbol takımından transfer), Ekrem Arslan (Beyköy Belediyespor’dan transfer), Emircan Kuru (İç transfer), Emirhan Yıldız (İç transfer), Eren Aydın (İç transfer), Erkan İnan (Orduspor), Gökhan Gördeyen (Feriköyspor’dan transfer), Hakan Mert Olgun (İç transfer), Miktat Haliloğlu (Kilis Belediyespor’dan transfer), Muhammet Enes Aktay (İç transfer), Mustafa Hünerli (Activo Yapı Kuzey Ylıdızıspor’dan transfer), Mustafa İmancı (Sapanca Gençlikspor’dan transfer), Osman Boz (Activo Yapı Kuzey Yıldızıspor’dan transfer), Önder Tiryaki (Beşikkale Doğantepespor’dan transfer), Sercan Şaşmaz (Beşikkale Doğantepespor’dan transfer), Soner Ali Çekiç (İç transfer), Yusuf Oyit (Kaynaşlı Bleediyespor’dan transfer)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.