Düzce Belediyesinde İş Vaat Etmiş

Düzce Belediyesinde İş Vaat Etmiş

Düzce Belediyesinde İş Vaat Etmiş

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Güler Güneş hakkında çok ciddi partizanlık iddiaları gündeme geldi.

İYİ Parti tarafından Belediye Meclisi’ne sunulan ve yanıtlanması istenen soru önergesinde, Güler Güneş’e yönelik ağır ithamlar yer aldı.

Güler Güneş hakkında, “Düzce Belediyesi’ne ait Kadınlar Lokali’ni AK Parti Kadınlar Lokali olarak kullandığı”, “lokalde çalışan kadınları belediye şirketlerinde işe aldırmak için vaadde bulunduğu” ve  “Fazla mesailerinizi ben ayarlayacağım” şeklinde iddialar bulunuyor.

Güler Güneş’in ayrıca kadın kollarından arkadaşı olan Emine Alkan’ı belediye şirketlerinden birinde işe aldırıp, İl Kültür Müdürlüğü’nde müdür yardımcısı pozisyonuna getirttiği iddia ediliyor.

PARTİZANLIK

AK Parti Kadın Kolları başkanlığı görevinde başarılı olamayan, seçim dönemlerinde pek varlık gösteremeyen ve bu yüzden eleştirilen Güneş’in, adeta başkan gibi hareket etmesi, işe personel aldırması eleştirilere yol açıyor.

Güneş’in, meclis üyelerinin sahip olduğu yetki ve sorumluluğun üzerinde bir yetkiyle hareket etmesi, partizanlığa varan tutumlar sergilemesi tepkilere yol açıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.08.2019
08:44

Bunların hepsi hırsız mustafa keskin,nin özel şoförlü kullandığı arabaya bakın bakalım kimin düzce belediyesine ait şoförlü araç kim ödüyor parasını keriz duzceliler bunlara hatırlatmak lazım belediyecilik particilik değil memleket davası olduğunu faruk özlü böyle ederse yakındır koltuktan iner

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,55
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.