Anıtpark'ta Tören Düzenlendi

Anıtpark'ta Tören Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sabah  saatlerinde Anıtpark’da çelenk koyma töreni ile başladı. MHP, CHP, İyi Parti ve Vatan Partisi’nin Atatürk Anıtı’na çelenk koyduğu törenlerde gözler AK Parti çelengini aradı. Ancak AK Parti teşkilatından törenlere katılım olmadığı gibi çelengi de yer almadı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu sabah 09:00’da Anıtpark’ta Atatürk Anıtına çelenk koyma törenleri ile başladı. Milli Eğitim İl Müdürü Murat Yiğit’in anıta çelenk koymasının ardından siyasi partilerin çelenklerini koyması istendi. Ancak törenlere katılmayan AK Parti, çelengini de getirmeyince anıta Çelenklerini MHP, CHP, İyi Parti ve Vatan Partisi koydu. Millet İttifakının iki partisinin yer aldığı törenlerde Cumhur İttifakından ise sadece MHP’nin yer aldı. AK Partinin törenlere katılmaması ve çelenk koymaması tepkilere yol açarken, törene katılan diğer siyasi partiler ise MHP’nin Cumhur İttifakını temsilen çelenk koydu yorumları yapmasına neden oldu.


 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına  Anıtpark’ta çelenk koyma töreninde ve Kalıcı Konutlar Düzce spor salonunda yapılan törenlerde Düzce Belediyesini temsilen de Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli temsil etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.