Konvoy İptal Ama Kortej Yapılacak

Konvoy İptal Ama Kortej Yapılacak

AK Parti geleneksel konvoyu iptal edildi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, açıklama yaparak her yıl gelenekselleşen konvoyun yapılmayacağını söyledi.

AK Parti’nin her seçim döneminde son gün yaptığı araç konvoyu iptal edildi. İl Başkanı Mustafa Keskin’in yaptığı basın açıklaması ile duyurulan iptalin gerekçesi olarak ise halkın rahatsız edilmemesi, çevreci ve duyarlı şehircilik kapsamında trafiğin sıkışmasının önüne geçilmesi olarak gösterildi. Mustafa Keskin yazılı olarak yaptığı açıklamasında; “2019 Yerel seçimlerinin son günlerine girdiğimiz bu süreçte AK Parti Düzce İl Başkanlığı olarak siz değerli hemşehrilerimizin rahatsız olmaması adına ve bu sene seçimimizin her aşamasında dikkate aldığımız çevreci ve duyarlı şehir kapsamında, Ak Parti Düzce İl Başkanlığı olarak bir karar almış bulunmaktayız.  Her seçimde geleneksel hale gelmiş olan araçlarla konvoy yapmayı siz değerli hemşehrilerimiz için ses ve şehir içi trafiğini de göz önünde bulundurarak iptal etmiş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi,

Diğer taraftan AK Parti’den yapılan açıklamada ayrıca saat 17.00’de Belediye önünden başlayarak Anıtpark’a kadar kortej yapılacağı da belirtildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.