Düzceliler çok kızıyor

Düzceliler çok kızıyor

AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir’in ilk döneminde aday adaylığı için başvurduğu Ankara’dan adaylığı kabul edilmeyince Düzce’den aday gösterilmişti. Keşir’in Ankara milletvekili olma hırsı bir türlü bitmedi. 


AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Ankara’dan milletvekili aday adayı olmuş ancak adaylığı kabul edilmeyince Düzce’den milletvekili adayı olmuştu. Düzce’den 2 dönem milletvekili seçilen ve Ankara’da yeterli güce kavuşan Keşir’in Ankara Milletvekili olma hırsı bir türlü bitmek bilmedi. Zamanının büyük bölümünü Ankara’da geçiren Keşir son olarak Ankara İl Başkanlığı’nda İl Başkanı ve ilçe başkanları ile istişare toplantısı yaptı. İl kongreleri öncesi yapılan istişare toplantısında Keşir’in Ankara’da ki teşkilata da müdahale etmek ve kendisini ilerleyen dönemlerde destekleyecek adayı Ankara İl Başkanı yapmak istediği iddia edildi. 


Diğer yandan bu durum Düzce’de ki partilileri kızdırdı.  Çoğu partili kendisini Düzceli olarak tanıtan ancak bir türlü Düzceli olamayan Keşir’in artık partiye yük olduğunu dile getirmeye başladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.09.2019
17:02

Çok Harika bir analiz, teşhis, yorum ne derseniz deyin artık ama helal olsun siyaseti öğrenmeye başlamış damardan giriyor baksanıza...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,21
EndüplaZmik Retükülün
27.09.2019
16:10

yenimi anladınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,71
mm
27.09.2019
15:08

ALLAH ALLAH ANCAK MI ANLAMIŞLAR, ÖZLÜ DE ÖYLE OLMASA BARİ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,76
İSTERSEN O OLURMUŞ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.